Els Premis Lamp 2019 obren inscripcions! | LAMP
Notícies

Els Premis Lamp 2019 obren inscripcions!

4 Oct 2018

Sí, des del passat 1 d’octubre, pots inscriure't als Premis Lamp 2019 aquí!

Orgullosos de la consolidació dels Premis Lamp en el sector de la il·luminació a nivell internacional –amb 608 projectes entregats de 54 païssos a l’edició rècord-, tornem a la càrrega amb una nova edició, la vuitena, amb moltes ganes de premiar la bona il·luminació i amb un jurat que és d'admirar.

Els lighting designers Roger Narboni (França), Uno Lai (Taiwan), Paul Nulty (Regne Unit), Aleksandra Stratimirovic (Suècia) i Pascal Chautard (Xile), juntament amb els arquitectes Hilde Léon (Alemanya) i Antonio Ruiz Barbarin (Espanya), i la interiorista Mercedes Isasa (Espanya), seran el Jurat encarregat d’atorgar:

  • Premi Lamp a la IL·LUMINACIÓ D'EXTERIORS premiat amb 3.000€: projectes d'il·luminació (no efímers) per a obres exteriors construïdes com: façanes, monuments, instal·lacions esportives, places, rotondes, carrers, parcs, ponts, túnels, etc.
  • Premi Lamp a la IL·LUMINACIÓ D'INTERIORS premiat amb 3.000€: projectes d'il·luminació (no efímers) per a espais interiors construïts com: comerços, restaurants, hotels, museus, oficines, sales d'exposicions, etc.
  • Premi Lamp per a INSTAL·LACIONS LUMÍNIQUES premiat amb 3.000€: projectes d'il·luminació (efímers) per a espais tant d'exterior com d'interior, de caràcter més artístic, lúdic, social, etc.
  • Premi Lamp de STUDENTS PROPOSALS premiat amb 1.000€: la temàtica d'aquesta edició és “Ambients lluminosos a gran escala”; projectes d'il·luminació, tant exteriors com interiors, en els quals la llum pot crear atmosferes. Com la llum i la il·luminació poden ajudar a crear ambients lluminosos en espais o territoris a gran escala, abastant tant la geografia de la ciutat com l'escala humana: grans àrees urbanes, paisatges nocturns, estacions de transport, parcs, centres urbans, habitatges socials, etc. Solament s'acceptaran projectes conceptuals basats en idees (és a dir, projectes no construïts).

La llum és un element fonamental per a la vida i un aspecte clau de qualsevol projecte arquitectònic. Aquest concurs premia als projectes que han resolt de forma excel·lent la il·luminació arquitectònica d'un espai exterior o interior, creant una sinèrgia positiva entre arquitectura, interiorisme, urbanisme, paisatgisme i il·luminació. Els Premis Lamp valoren la creativitat, la innovació i la sostenibilitat dels projectes d'il·luminació; sense donar importància al fabricant o la marca de les lluminàries emprades en el projecte.

Si ets lighting designer, arquitecte, urbanista, interiorista, enginyer, paisatgista o estudiant, t'animem a presentar el teu/s projectes d’il·luminació!

Recorda: Inscripció i lliurament de projectes del 1 d’octubre de 2018 al 31 de Gener de 2019 aquí (descarrega les bases del concurs aquí).

Si tens algun dubte pots consultar les FAQ a la nostra web, preguntar-nos a través del nostre Facebook – Lamp Awards, escriure'ns a [email protected] o trucar-nos al +34 93 736 68 39 :)

Molta sort i fins aviat!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi