Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp

Logo LAMP Awards

Premis Lamp - FAQ

FAQ (Frequently Asked Questions)

 1. Puc participar en el concurs si no sóc espanyol? 
  Sí, el concurs està obert a qualsevol participant d'arreu del món. Sense límit d'edat i de qualsevol nacionalitat i residència.
 2. La participació en aquest concurs és gratuïta?
  Sí, és gratuïta.
 3. Puc presentar un projecte no construït a totes les categories?
  No, els projectes presentats en les categories d'Il·luminació d’Exteriors, Il·luminació d'Interiors i Instal·lacions Lumíniques han de ser projectes que les seves obres s'hagin finalitzat entre l'01.01.17 i el 31.12.18. L'única categoria que és per a projectes d'idees/conceptes (no realitzats) és Students Proposals.
 4. Puc presentar un projecte efímer/temporal en totes les categories?
  No, els projectes presentats en les categories d'Il·luminació d'Exteriors i d’Il·luminació d'Interiors han de ser projectes no efímers. Si el teu projecte és efímer/temporal, has de presentar-l’ho en la categoria d'Instal·lacions Lumíniques obligatòriament; i pot ser tant d'exterior com d'interior.
 5. Abans existia la categoria Il·luminació Urbana i Paisatge, on presento els projectes urbans ara?
  Si el teu projecte és un projecte urbà, has de presentar-l’ho en la categoria d'Il·luminació d'Exteriors; tret que sigui un projecte efímer/temporal i llavors has de presentar-l’ho en la categoria d'Instal·lacions Lumíniques.
 6. Puc presentar un projecte en la categoria de Students Proposals si no sóc estudiant actualment?
  Sí, si el teu projecte és una idea, has de presentar-lo obligatòriament dins de la categoria de Students Proposals. Entenem que no tothom ha tingut l'oportunitat de construir un projecte encara, així que no importa si ja has acabat els teus estudis, només has d'indicar-nos a quina escola/universitat has estudiat més recentment. Però pren nota que si presentes un projecte a la categoria de Students Proposals, ha de ser de la temàtica d'aquesta edició, és a dir, “Ambients lluminosos a gran escala”; projectes d'il·luminació, tant exteriors com interiors, en els quals la llum pot crear atmosferes. Com la llum i la il·luminació poden ajudar a crear ambients lluminosos en espais o territoris a gran escala, abastant tant la geografia de la ciutat com l'escala humana: grans àrees urbanes, paisatges nocturns, estacions de transport, parcs, centres urbans, habitatges socials, etc.
 7. Si actualment sóc estudiant, puc presentar un projecte real a la categoria de Students Proposals o l'he de presentar en qualsevol de les altres 3 categories que són per a profesionales?
  Si ets estudiant i has tingut la sort de poder realitzar un projecte real, has de presentar-ho dins de les categories professionals, és a dir, Il·luminació d’Exteriors, Il·luminació d’Interiors i Instal·lacions Lumíniques.
 8. Puc presentar un disseny de lluminària?
  No, el disseny de producte no està permès. El projecte entregat ha de ser un projecte d'il·luminació.
 9. Com puc participar?
  A partir de l'1 d'octubre aquí www.lamp.es/premis/participa
 10. Puc participar en el concurs amb una parella o un grup? 
  Sí. El que hauries de fer és escollir a un membre del grup com a portaveu, i a partir de l'1 d'octubre, registrar les dades d'aquest participant a www.lamp.es/premis/participa. Allà hi teniu una casella a on es poden escriure els noms dels altres membres del grup. Més endavant, quan entregueu el vostre projecte a l'àrea privada, omplireu les dades del projecte amb els noms de tots els autors.
 11. Puc presentar el mateix projecte en dues categories diferents?
  Sí. No hi ha problema sempre i quan en cada làmina es descrigui clarament la categoria d'il·luminació a la qual es presenta. És per aquest motiu que es recomana presentar làmines diferents en les diferents categories en les quals es participi encara que el projecte sigui el mateix. És a dir, si per exemple es presenta el mateix projecte en la categoria interior i exterior, que la làmina per a interior reflecteixi fotografies i text respecte a l'interior, no a l'exterior.
 12. La presentació del projecte ha de tenir un format específic?
  Sí, ha de ser un pdf que compleixi els següents requisits:
  • que sigui 1 làmina pdf DIN A3 (no pot ser de més d'1 pàgina)
  • que sigui de lectura horitzontal (no pot ser de lectura vertical)
  • que no idique l'autoria, és a dir, ha de ser un pdf anònim
  • que inclogui la fitxa tècnica*
  • que pesi màx. 5MB
  *Per a veure exemples de làmines que incloguin la fitxa tècnica fés click aquí.
 13. Què és la fitxa tècnica?
  La fitxa tècnica és informació important sobre el projecte que ha d'estar escrita a la làmina DIN A3. És obligatori omplir els camps de la fitxa tècnica. Els projectes entregats a la categoria de Students Proposals només s'han d'omplir el camps marcats en asterisc *:
  • Títol de l'Obra:*
  • Tipologia de l'Edifici/espai:*
  • Ubicació de l'Obra:
  • Mes i Any de Finalització de l'Obra:
  • Fonts de llum utilitzades:*
  • Descripció del Projecte d'Il·luminació:* (max.300 paraules)
 14. La fitxa tècnica ha d'estar ubicada a la part superior dreta de la làmina?
  Pot estar ubicada a on vulguis, no té perquè estar a la part superior dreta de la làmina, però hi ha de ser a la làmina. Si la informació no hi és, el projecte no serà considerat vàlid.
 15. És obligatori lliurar un vídeo?
  No, però és recomanable. Recorda que queden prohibits els slide shows de fotografies.
 16. La presentació del vídeo ha de tenir un format específic?
  Sí, ha de ser un vídeo que compleixi els següents requisits:
  • que sigui de format MP4 (no s'accepta cap altre format)
  • que duri màx. 1 minut
  • que pesi màx. 50 MB
  • que sigui un vídeo, queden prohibits els slide shows de fotografíes
 17. En quin idioma s'ha d'entregar la làmina?
  En aquest concurs acceptem aquests 4 idiomes (castellà, català, anglès i francès) perquè són les 4 llengües amb les que podem assegurar que algun membre del jurat comprendrà la informació. Encara així, recomanem presentar el projecte en anglès perquè d'aquesta manera tots els membres del jurat comprenguin la informació a la perfecció.
 18. Què passa si hi ha un error en el formulari "Dades del Participant"?
  El programa permet editar les "Dades del Participant".
 19. Què passa si hi ha un error en les "Dades del Projecte", en el pdf de la làmina lliurada o el vídeo?El programa permet guardar, modificar, actualitzar i/o eliminar contingut. Tot el contingut que estigui guardat -encara sense confirmar- al moment de tancar inscripcions el 31.01.19 a les 23:59h (hora espanyola) serà considerat projecte confirmat per concursar.
 20. Com m'asseguro que tots els meus projectes s'han entregat correctament?
  Els projectes que s'hagin lliurat correctament estaran llistats en "Els Meus Projectes" a l'àrea privada. Recorda que tot el contingut que estigui guardat -encara sense confirmar- al moment de tancar inscripcions el 31.01.19 a les 23:59h (hora espanyola) serà considerat projecte confirmat per concursar.
 21. Fins quant tinc temps per presentar el meu projecte?
  31 de gener de 2019 a les 23:59h (hora espanyola).
 22. A on puc trobar informació addicional? 
  Si encara tens més dubtes, pots preguntar-les per email a awards@lamp.es o trucar al telèfon +34 93 736 68 39.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Prends moi
Porta'm-hi