Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Plaça Torrassa

Plaza Torrassa

Arquitecte: Xavier Bustos

Estudi d'Arquitectura: XNF Arquitectes

Promotor: Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

Instal·ladora: Sece

Any: 2012

Lamp Solution: Bauline Air

Plaça Torrassa

Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Arribat al moment d'escollir la il·luminació de la Plaça Torrassa a L'Hospitalet, Xavier Bustos, arquitecte soci de l'estudi XNF Arquitectes, tenia clar que era molt important apostar pel LED.

El LED, degut al seu equilibri entre llarga vida, eficiència i reproducció cromàtica, és una font de llum molt òptima per utilitzar en espais exteriors. A més, s'ha de tenir en compte que és la font de llum amb més potencial, degut a la investigació contínua que es realitza actualment en aquest camp.

Per aquest motiu, XNF Arquitectes van escollir la lluminària BAULINE AIR de LAMP per incorporar en unes originals estructures de ferro galvanitzat les quals donen un toc singular a la plaça. Aquesta lluminària d'exterior disposa d'una òptica Spot, té un IP67 i incorpora 20 LEDs color blanc neutre, que ofereixen un flux lluminós de 4100 lumens amb un consum total de 23W. BAULINE AIR està fabricada en extrusió d'alumini anoditzat plata i tapes finals d'injecció d'alumini lacades en polièster color gris plata. Disposa d'un embellidor frontal de policarbonat serigrafiat plata i la seva font d'alimentació pot anar integrada a la lluminària o independentment d'aquesta.

Aplicacions lumíniques