Us esperem a l'IED Luce 2014! | LAMP
Notícies

Us esperem a l'IED Luce 2014!

10 Feb 2014 00:00:00

Aquest dijous 13 de febrer, de 12h a 21h, LAMP formarà part d'una nova edició d'IED Luce.

Organitzada per IED Madrid, amb la col•laboració de l'Associació de Dissenyadors d'Il·luminació (AAI) i l'Associació Professional de Dissenyadors d'Il·luminació (APDI), IEDLuce aspira a convertir-se en una trobada anual imprescindible i referent en el sector de la il·luminació a Espanya.

Una jornada en la qual es presentaran totes les novetats, productes, innovacions i fabricants especialitzats, amb la finalitat de potenciar la importància de la llum com a generadora d'espais i fomentar el paper del dissenyador o autor d'il•luminació. A més, aquest any amplia el seu espectre de participants integrant també la il·luminació escenogràfica, i no faltarà el factor sostenible, amb la presència de l'Associació Ambilamp.

A les 13h, Pep Cusidó, Director de LAMP SPAIN, donarà una presentació sobre Lluminàries Custom Made per a projectes de retail i horeca; i de 18h a 21h tindran lloc les següents conferències:

  • 18.00h. - Noves Tecnologies en el Disseny d'Il·luminació Escènica per Felipe Ramos, dissenyador d'il·luminació, Espanya
  • 19.00h. - Case Study: Palace of International Forums, Tashkent per Gerd Pfarré, dissenyador d'il·luminació, Alemanya
  • 20.00h. - Taula rodona: Light without borders amb Gerd Pfarré, Felipe Ramos, Luisa Álvarez, Rafael Gallego i Lara Elbaz. Modera Saskia Bostelmann

En paral·lel, els alumnes del Màster de Disseny d'Il•luminació de l'IED Madrid han generat un projecte para En Clave de Luz que s'exposarà en l'accés principal del Centre La Neomudejar, coincidint amb el programa d'exposicions d'ARCO, fins al 27 de febrer, amb la ponència del dissenyador d'il·luminació Tapio Rosenius.

Us esperem al C/Larra, 14 de Madrid!

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi