Uneix-te al #DearLight al #LB16 i comparteix el teu amor per la llum… | LAMP
Notícies

Uneix-te al #DearLight al #LB16 i comparteix el teu amor per la llum…

29 Feb 2016 00:00:00

Tens una cita a cegues. Uneix-te a nosaltres al #DearLight, i comparteix el teu amor per la llum...

Quan? Light+Building, al stand de Lamp Lighting (Hall 3.1 Stand C21), de diumenge a dijous, de 4pm a 6pm. Què has de fer? Ajuda'ns a respondre una simple pregunta.

Inspirat en les postals lluminoses dels anys 1900, Light Collective liderarà una activitat que prendrà vida cada tarda per crear col·lectivament una carta lumínica d'amor a la llum. Les nostres respostes preferides seran escollides per formar part d'un llibre que es farà a finals d'any.

A Lamp Lighting ens encanta la frescor amb la qual la Sharon i el Martin viuen la il·luminació, i és per això que us convidem a venir a passar-ho bé, a compartir el millor pernil i vi, amb l'equip de Lamp Lighting, i amb els vostres amics i col·legues del lighting design community. Hi ha moltes respostes que haurien de ser part del #DearLight i volem immortalitzar la teva!

Durant aquesta activitat, presentarem oficialment els 5 primers membres del jurat dels Premis Lamp Lighting Solutions 2017! Participaran al #DearLight amb el seu "equip", però estem segurs que estaran encantats si us vosaltres també us hi uniu :) No perdeu l'oportunitat de trobar-vos amb ells cada tarda al nostre stand!

Recorda: vine a la teva cita a cegues. Expressa com et fa sentir la llum. Ajuda'ns a demostrar com la llum inspira passió a la gent. Uneix-te a nosaltres al #DearLight a les 4pm!

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi