Un any més, amb l'arquitectura catalana a la Biennale di Venezia | LAMP
Notícies

Un any més, amb l'arquitectura catalana a la Biennale di Venezia

10 Mai 2016 00:00:00

El pavelló de Catalunya de la Biennale di Venezia ha comptat una vegada més amb el suport de Lamp Lighting :) Gràcies Institut Ramon Llull per brindar-nos de nou aquesta oportunitat!

L'Institut Ramon Llull ha presentat aquest any l'esdeveniment col·lateral Aftermath_ Catalonia in Venice. Architecture beyond architects en el marc de la XV Mostra Internacional d'Arquitectura, que el comissari Alejandro Aravena ha titulat Reporting from the Front. Els comissaris del projecte són els arquitectes Jaume Prat i Jelena Prokopljević i el director de cinema Isaki Lacuesta. Mitjançant instal·lacions audiovisuals, es posen en relleu set intervencions arquitectòniques públiques, seleccionades com a exemples virtuosos d'una arquitectura que millora la relació de l'usuari amb l'entorn urbà, social i natural.

El propòsit del projecte és estimular la reacció del públic i donar-li motius per a la reflexió. I en un projecte així, havíem de ser-hi! I és que a Lamp Lighting estem súper orgullosos dels nostres arquitectes i som uns fidels convençuts que hem d'ensenyar la nostra arquitectura al món, i com millor que portant-la a la Biennale di Venezia? A més, aquí no acaba tot! Després de la finalització de la Biennale al novembre, podreu trobar l'exposició a l'Arts Santa Mònica de Barcelona de gener a abril de 2017.

Us ho perdreu?


+ info

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi