Un any més al LLUM BCN! | LAMP
Notícies

Un any més al LLUM BCN!

3 Feb 2016 00:00:00

Ja tenim aquí el mes de febrer, i amb ell el festival LLUM BCN! Seran els propers dies 11, 12, 13 i 14 en els quals les Festes de Santa Eulàlia envairan amb molta llum la ciutat de Barcelona.

Organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), es pretén utilitzar la força de la llum com a nou llenguatge creatiu en un circuit d'instal·lacions lumíniques que es col·loquen als patis emblemàtics de Ciutat Vella.

Una de les característiques distintives del LLUM BCN és la implicació d'alumnes i professors de les escoles d'arquitectura, art i disseny de la ciutat, que són els responsables de les instal·lacions als patis emblemàtics. I és en aquest punt que Lamp Lighting ha volgut aportar el seu granet de sorra cedint material als alumnes de l'Escola Massana que instal·laran la seva obra "Spatium fugit" a la Casa de l'Ardiaca (C. Santa Llúcia, 1).

Com cada any, en aquesta nova edició del LLUM BCN també hi haurà espectacles, mappings, jocs interactius, cultura popular, i molt més! Us animeu? Ens veiem allà ;)

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi