Tour de jornades tècniques a Latam | LAMP
Notícies

Tour de jornades tècniques a Latam

4 Abr 2017 00:00:00

Les nostres filials de Llatinoamèrica no paren! Després del Lamp Seminar a Mèxic fa uns mesos i després de la nostra participació per primera vegada a la fira Expo Lighting America, ara les filials de Lamp Lighting a Colòmbia i Xile ens sorprenen amb un tour de jornades tècniques per aquests dos països!

Aquestes jornades tècniques comptaran amb 3 parts clarament diferenciades. En primer lloc es farà una presentació del Grup Nordeon i les seves 7 marques, degut a de la recent incorporació de Lamp Lighting a aquest grup. D'altra banda, es farà una formació tècnica en la qual apareixeran conceptes com la vida útil del LED, gestió tèrmica "L i B", eficiència i eficàcia, fotometries, tolerància de components, etc. entre molts d'altres. Finalment, hi haurà un espai pel networking i per veure i tocar diverses mostres de novetats que estaran exposades.

Així que ja podeu treure l'agenda i apuntar que el dia 25 d'abril ens veiem a Bogotà, el 26 a Medellín, i el 28 d'abril a Santiago de Xile. Per a més informació o inscripcions podeu contactar a [email protected] o bé a [email protected]. No us ho perdeu!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi