Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Tour de jornades tècniques a Latam

Les nostres filials de Llatinoamèrica no paren! Després del Lamp Seminar a Mèxic fa uns mesos i després de la nostra participació per primera vegada a la fira Expo Lighting America, ara les filials de Lamp Lighting a Colòmbia i Xile ens sorprenen amb un tour de jornades tècniques per aquests dos països!

Aquestes jornades tècniques comptaran amb 3 parts clarament diferenciades. En primer lloc es farà una presentació del Grup Nordeon i les seves 7 marques, degut a de la recent incorporació de Lamp Lighting a aquest grup. D'altra banda, es farà una formació tècnica en la qual apareixeran conceptes com la vida útil del LED, gestió tèrmica "L i B", eficiència i eficàcia, fotometries, tolerància de components, etc. entre molts d'altres. Finalment, hi haurà un espai pel networking i per veure i tocar diverses mostres de novetats que estaran exposades.

Així que ja podeu treure l'agenda i apuntar que el dia 25 d'abril ens veiem a Bogotà, el 26 a Medellín, i el 28 d'abril a Santiago de Xile. Per a més informació o inscripcions podeu contactar a colombia@lamp.com.co o bé a chile@lamp.cl. No us ho perdeu!