Redescobreix la llum al tercer #LampSeminar! | LAMP
Notícies

Redescobreix la llum al tercer #LampSeminar!

30 Set 2016 00:00:00

El proper 3 de novembre teniu una cita a Ciutat de Mèxic! Apunteu-vos-ho bé a les vostres agendes perquè us esperem al tercer #LampSeminar :)

I és que aquest any celebrem el tercer aniversari de l'inici d'operacions a la nostra filial de Mèxic i ens moríem de ganes de celebrar-ho amb vosaltres i muntar un esdeveniment especial.

El #LampSeminar Mèxic se centrarà a parlar d'il·luminació des d'una perspectiva emotiva i pràctica, amb una petita dosi tècnica. Especialistes en retail, interiorisme, patrimoni, normativitat, il·luminació i fins i tot científics (mad science) ens ajudaran a redescobrir la llum i els seus efectes amb una nova mirada. Víctor Palacio, Aleksandar Lalicki, Gabriel Canyes, Edmundo Teran, Magali Méndez, Bianca Goratárez, Rafael Gallego, Yazmín Villagrán, Rodrigo Alegre i Carlos Acosta són alguns dels professionals que ens acompanyaran com a conferenciants en aquesta gran jornada. Des d'aquí volem agrair-los el seu interès i implicació. Gràcies per ser-hi sempre nois! ;)

Aquest seminari està pensat per a tots aquells arquitectes, dissenyadors, interioristes, lighting designers, etc. que es dediquen a crear espais, experiències i emocions, i que volen entendre com una bona il·luminació enriqueix l'arquitectura i per això ha de ser considerada una inversió. Però evidentment això no queda aquí... També ens encantarà conèixer alumnes que a dia d'avui estudien especialitats d'il·luminació a les millors universitats de Mèxic i que el dia de demà seran grans professionals del sector.

El #LampSeminar se celebrarà a CENTRO, una universitat de Ciutat de Mèxic reconeguda internacionalment per la seva vocació al disseny. Per poder assistir és imprescindible confirmar assistència enviant un email a [email protected] (les places són limitades).

T'ho perdràs? No, segur que no... Ens veiem allà! ;)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi