Rècord de participació als Premis Lamp Lighting Solutions '13: 608 projectes de 52 països | LAMP
Notícies

Rècord de participació als Premis Lamp Lighting Solutions '13: 608 projectes de 52 països

25 Feb 2013

Rècord de participació als Premis Lamp Lighting Solutions '13: lliuren 608 projectes de 52 països diferents

Aquest reeixit resultat en la seva cinquena edició evidencia la consolidació a nivell internacional d'aquests guardons al món de la il·luminació.

Els 608 projectes rebuts estan repartits en les quatre categories següents: Il·luminació Exterior Arquitectònica amb un total de 108 projectes presentats, Il·luminació d'Interiors amb 236, Il·luminació Urbana i Paisatge amb 95 i Students Proposals amb 169.

Dels 52 països, els que han presentat més projectes al concurs són per ordre de major a menor: Espanya, Alemanya, França, Regne Unit, Mèxic, Itàlia, Estats Units, Xina, Xile, Argentina i Singapur. A més, en aquesta edició donem la benvinguda a 11 països nous que per primera vegada es presenten al concurs: Bielorússia, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Costa Rica, Egipte, Eslovàquia, Indonèsia, Líban, Macedònia, Nigèria i Polònia.

El prestigiós Jurat dels premis es va reunir dijous passat 21 de Febrer per seleccionar els projectes que passen a la següent fase. Si esteu interessats a conèixer els projectes que han passat a la següent fase consulteu nostre Facebook dels Premis Lamp Lighting Solutions.

Durant el mes de Març, el Jurat es reunirà per segona vegada per deliberar i determinar entre quatre i cinc finalistes per categoria. El veredicte final s'anunciarà en un esdeveniment celebrat a la ciutat de Barcelona durant el proper mes de Juny, on es premiarà a cadascun d'ells amb les aportacions següents: Il·luminació Exterior Arquitectònica 15.000€, Il·luminació d'Interiors 15.000€, Il·luminació Urbana i Paisatge 15.000€, i Students Proposals 3.000€. Amb totes les obres finalistes s'editarà el llibre LIGHTING CONCEPTS 2013.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi