Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Rècord de participació als Premis Lamp Lighting Solutions '13: 608 projectes de 52 països

Els Premis Lamp Lighting Solutions 2013 tanquen el seu termini d'inscripció amb xifres rècord pel que fa a totes les anteriors edicions, amb un total de 608 projectes lliurats de 52 països diferents i un 61% d'internacionalització.

Aquest reeixit resultat en la seva cinquena edició evidencia la consolidació a nivell internacional d'aquests guardons al món de la il·luminació.

Els 608 projectes rebuts estan repartits en les quatre categories següents: Il·luminació Exterior Arquitectònica amb un total de 108 projectes presentats, Il·luminació d'Interiors amb 236, Il·luminació Urbana i Paisatge amb 95 i Students Proposals amb 169.

Dels 52 països, els que han presentat més projectes al concurs són per ordre de major a menor: Espanya, Alemanya, França, Regne Unit, Mèxic, Itàlia, Estats Units, Xina, Xile, Argentina i Singapur. A més, en aquesta edició donem la benvinguda a 11 països nous que per primera vegada es presenten al concurs: Bielorússia, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Costa Rica, Egipte, Eslovàquia, Indonèsia, Líban, Macedònia, Nigèria i Polònia.

El prestigiós Jurat dels premis es va reunir dijous passat 21 de Febrer per seleccionar els projectes que passen a la següent fase. Si esteu interessats a conèixer els projectes que han passat a la següent fase consulteu nostre Facebook dels Premis Lamp Lighting Solutions.

Durant el mes de Març, el Jurat es reunirà per segona vegada per deliberar i determinar entre quatre i cinc finalistes per categoria. El veredicte final s'anunciarà en un esdeveniment celebrat a la ciutat de Barcelona durant el proper mes de Juny, on es premiarà a cadascun d'ells amb les aportacions següents: Il·luminació Exterior Arquitectònica 15.000€, Il·luminació d'Interiors 15.000€, Il·luminació Urbana i Paisatge 15.000€, i Students Proposals 3.000€. Amb totes les obres finalistes s'editarà el llibre LIGHTING CONCEPTS 2013.