Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Orgullosos d'il·luminar el Metro de Terrassa

A Terrassa ja tenim Metro! I a Lamp Lighting estem molt contents d'haver donat llum a aquesta gran obra pública que ha dotat a la ciutat d'una línia amb cinc estacions.

Va ser el passat 29 de juliol que van entrar en funcionament a Terrassa tres noves estacions dels FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) que es van sumar a les dues ja existents. La il·luminació general de les entrades i les andanes de Vallparadís Universitat, Terrassa Estació del Nord i Terrassa Nacions Unides, s'ha dut a terme amb les lluminàries BCN, igual que ja es va fer al seu moment en el Metro de Barcelona o en el Metro de Toulouse. Les lluminàries Micro Proa s'encarreguen d'il·luminar les escales d'accés a les andanes d'aquestes estacions.

Amb l'entrada en funcionament d'aquestes noves estacions s'ha iniciat una nova etapa de la mobilitat a Terrassa. El Metro no només permet desplaçar-se en pocs minuts d'una punta a una altra de la ciutat, sinó que també millora els desplaçaments a Barcelona i a la resta de municipis de la comarca. I és que la prolongació de la línia S1 de FGC permet el transbord amb la línia R4 de Rodalies a l'estació del Nord. A Vallparadís Universitat també es facilita, per exemple, els desplaçaments al Campus Universitari, a la Mútua de Terrassa, al centre històric i al seu eix comercial, al Castell Cartoixa o a la Seu d'Ègara, etc. I finalment però no menys important, Terrassa Nacions Unides apropa el transport públic al nord de la ciutat i també dóna servei a altres pobles propers com Matadepera, Vacarisses o Rellinars, que han convertit aquesta estació en la seva parada de referència.

Segons FGC, l'ampliació de la línia suposarà 5,5 milions de viatges anuals. A més dels beneficis per a la mobilitat de la ciutadania, reportarà un gran impuls al desenvolupament econòmic i al progrés de Terrassa. I estem orgullosos d'haver pogut posar el nostre granet de sorra en aquest progrés de la nostra ciutat.

 

Fotografies: Lluís Casals