Nova proposta de valor i imatge corporativa de Lamp | LAMP
Notícies

Nova proposta de valor i imatge corporativa de Lamp

10 Mar 2018 00:00:00

Aquesta edició de Light+Building serà una edició molt especial per Lamp. Aprofitarem la fira internacional més important del sector per fer el llançament oficial de la nova imatge corporativa.

Durant l'últim any hem realitzat un projecte de redefinició de la nostra proposta de valor i imatge corporativa. En un context altament tecnològic i de productes cada vegada menys diferenciats, canviem el punt de vista. La nostra atenció ja no residirà tant en el producte en si, sinó en l'usuari. A Lamp, com a equip que soluciona qualsevol tipus de projecte lumínic, som el millor partner per al nostre client. Per això, el nostre objectiu se centrarà en el servei al client.

El segell Lamp

Assessorem, dissenyem, produïm, comercialitzem i engeguem projectes d'il·luminació tècnica. És el segell Lamp, un compromís que mantenim des de fa més de 45 anys: convertir en realitat els reptes lumínics dels nostres clients amb una resposta solvent i a mesura en qualsevol projecte arquitectònic del món.

La nova marca de Lamp és perseverant, perquè no ens rendim, perquè creiem en els teus objectius, perquè som detallistes, constants i tenaços. És realista, perquè preferim fer que dir, perquè materialitzem cada projecte, perquè som honests amb la nostra feina. És empàtica, perquè ens importen les teves necessitats, perquè t'entenem i parlem el teu idioma, perquè sabem posar-nos al teu lloc. I és de confiança, perquè el que veus és el que som, perquè volem ajudar i no impressionar-te, perquè dècades d'experiència ens avalen.

Els valors que ens defineixen

Som llum i també molt més que això. Som l'espai i l'actitud. Som l'esforç que il·lumina el futur d'un projecte. I tenim clara la nostra essència: la integralitat, la implicació, el pragmatisme i solvència, i la passió per la llum. Som una marca, però sobretot, som persones al servei de persones.

Integralitat
Del catàleg a l'espai que vols il·luminar. Estenem el saber fer del nostre equip i la versatilitat dels nostres productes i filosofia de treball des de l'inici fins al final.

Implicació
Escoltar, entendre, respondre. Els projectes complexos exigeixen aportacions àgils i realistes. També proximitat i sentit comú. Un projecte arquitectònic d'interior i exterior és el resultat de la suma d'infinites idees i esforços.

Pragmatisme i solvència
Dissenyem la llum que necessita el teu projecte. Ni més ni menys. La nostra motivació és il·luminar els projectes que ens arriben a la taula amb enginy i eficàcia.

Llum és il·luminar
Una passió que transcendeix la nostra empresa. En el nostre ADN vibra la passió per innovar, crear i oferir solucions lumíniques que funcionen. Més que productes, som llum. I aquest sentiment el compartim cadascun dels professionals que formem part de Lamp.

No et perdis el llançament oficial de la nova proposta de valor i imatge corporativa de Lamp i els nous horitzons de la nostra marca. Ens veiem a Light+Building, estarem esperant-te al Hall 3.1 Stand C61!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi