No et perdis les novetats que tenim preparades per L+B 2018! | LAMP
Notícies

No et perdis les novetats que tenim preparades per L+B 2018!

8 Mar 2018 00:00:00

L'última edició de Light+Building va ser fantàstica, però com sempre, a Lamp ja fa mesos que estem treballant dur per superar-nos una vegada més. I com a mostra d'això, podem avançar-vos que aquest any hem canviat d'ubicació i ens hem traslladat a un espai més gran! Seguirem al Hall 3.1 però en un nou stand, el C61.

Aquest any també podem explicar-vos que com a principal novetat no ens centrarem tant en el producte en si, sinó en l'aplicació lumínica per posar èmfasi en la importància de la bona il·luminació.

Destacarem 3 segments diferents, i dins d'aquests presentarem diferents productes per mostrar diferents maneres d'il·luminar el mateix espai amb diferents productes segons es vulgui ressaltar uns aspectes o uns altres. Aquests segments seran els següents:

Architectural Lighting: en aquest cas els conceptes lumínics que s'explicaran seran com pot incidir la llum en espais arquitectònics d'exterior. En aquest segment, a part de tenir Gap, Bazz i Bauline, també presentarem la nostra nova família LUP que consta d'un nou downlight i una nova aplicació d'exterior. Amb dues grandàries diferents per a cadascuna de les aplicacions, aquesta família té òptiques súper espot, medium flood i asimètrica.

Hospitality: en aquest segment els conceptes lumínics que explicarem seran com generar contrastos, com senyalitzar i com integrar la il·luminació en l'interiorisme. En aquesta zona trobarem les nostres famílies Mun Dark i Mun Light, Moody, Trace, i també una nova família formada per un nou sistema lineal i un nou downlight: OCULT system i OCULT downlight. L'estructura modular pot suspendre's, pot ser de superfície o bé encastada. En aquesta es pot integrar el downlight, lluminàries pendulares i projectors.

Retail: en aquest tercer cas els conceptes lumínics que s'explicaran seran tant per retail commercial (angles d'obertura i CRI / temperatura de color) com per a boutique horeca (més centrat en miniaturització, integració i acabats). En aquest segment presentarem una àmplia família que pot cobrir totes les necessitats en retail amb un mateix llenguatge formal. Estem parlant de HANCE, una nova família per a aplicacions accent formada per projectors i downlights. Amb un disseny basat en la integració dins dels espais, es caracteritza per la seva amplitud de gamma i aplicació.

I tot això en un stand que per tercera vegada consecutiva està dissenyat pels nostres amics de lagranja design :)

En aquest espai també realitzarem l'activitat #TouchTheLight que Maria Güell Ordis de la Invisible Lighting Design Studio està preparant. De dilluns a dimecres (tots dos inclosos) de 16:30h a 18:00h coneixerem a un o dos dels membres del futur jurat dels Premis Lamp 2019 que, juntament amb el seu "equip" de companys de professió, participaran en aquest workshop. Us animem a tots a venir i a participar amb ells d'aquesta activitat que segur serà un èxit!

Finalment, com a colofó d'una setmana que segur serà súper intensa, no et pots perdre la tarda LATAM! El dimecres 21, a part de realitzar l'activitat #TouchTheLight, a les 15:30h els nostres amics de EILD ens explicaran tot sobre el seu proper esdeveniment a Uruguai i se celebrarà per tercer any consecutiu el tradicional #LightsBeers de Iluminet a les 16:00h.

No t'ho perdis! I recorda, aquest any ens veiem al Hall 3.1 stand C61.

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi