No et perdis les novetats que Lamp Lighting està preparant per L+B 2016! | LAMP
Notícies

No et perdis les novetats que Lamp Lighting està preparant per L+B 2016!

28 Feb 2016 00:00:00

L'última edició de Light+Building va ser total. I estem treballant dur perquè aquest any sigui més i millor. Estem encantats de repetir l'experiència de comptar amb l'equip "canyero" de lagranja design per al disseny del nostre stand, un espai que insinua i deixa entreveure les cinc novetats de producte que presentem orgullosos aquest 2016. Encara no saps quines són? No et perdis cap detall!

STORMBELL
"Homenatge al bon disseny"
Design by artec3 Studio
Nascuda com la digna successora de la campana més representativa de Lamp *Lighting. Un homenatge a un bon disseny, amb una inspiració més decorativa, en la qual la interacció entre les tipologies d'il·luminació i accessoris li permeten crear diferents ambients i converteixen aquesta campana en un imprescindible per hospitality i retail.

MOODY
"Simplement, juga"
Design by Lamp Lighting
La història d'una eina creada per l'interiorista per jugar. Una família en la qual el concepte "Do it yourself" preval sobre qualsevol altra cosa. Experimentar amb la llum i jugar amb el producte, canviar les seves parts i trobar els diferents rols que la lluminària pot jugar al mateix espai...

SETI
"Més que una escultura"
Design by Estudi Arola
Més que una balisa d'exterior, Seti és un sistema d'il·luminació que es desenvolupa verticalment amb l'objectiu de cobrir diversos formats i diferents formes d'il·luminar. Aquest sistema està conceptualitzat com un perfil d'extrusió al com podem inserir diferents fonts de llum, focal, ambiental, o de pura senyalització, generant infinitat de possibilitats.

MUN
"Llum per veure i llum per contemplar"
Design by Lamp Lighting
La percepció de la llum és una experiència sensorial que abasta tant els aspectes purament físics com d'altres emotius. Per tant podem entendre la llum com una eina per cobrir els aspectes purament tècnics i funcionals al servei d'un espai, però també podem utilitzar-la com una eina per generar entorns, i que funcioni com un element que aporti informació en si mateixa. Llum per veure i llum per contemplar. Per què no aportar les dues visions en una mateixa família?

TRACE
"La Llum revela la forma"
Design by artec3 Studio
Buscant una forma d'il·luminar els espais sense mostrar la font lumínica, i prenent com a inspiració la petjada de llum que crea la Lluna durant un eclipsi solar, va sorgir l'inici d'una lluminària que mostra la seva forma quan s'il·lumina, creant una llum suau i difuminada que sembla sorgir de l'interior d'una línia. La llum que emet és neta i homogènia i inicia el seu recorregut en el mateix plànol de la paret.

Cadascuna d'aquestes famílies queda recollida en un espai diferent, distribuït al voltant d'una plaça delimitada per dues parets que protegeixen els laterals i tres blocs semi-oberts disposats en diagonal, entre els quals es pot entrar lliurement. Seguint la línia de la idea creativa del nostre LightLAB a les oficines Headquarters de Terrassa (Barcelona), s'empren els mateixos paravents, formats per tubs de diferents colors, per envoltar l'espai exterior. Realment ha quedat genial, queda demostrat que el treball en equip sempre summa, gràcies lagranja design! ;)

La paret principal que es troba a l'interior cobrarà vida a partir de les 4pm amb l'activitat #DearLight que els nostres amics de Light Collective estan preparant. Cada tarda, serà un dels membres del futur jurat dels Premis Lamp Lighting Solutions 2017 el que, juntament amb el seu "equip" de col·legues de professió, iniciaran una carta d'amor a la llum. Us animem a tots a venir i a participar amb ells d'aquesta activitat que de ben segur serà un èxit!

D'altra banda, el dilluns i el dimecres es faran al stand de Lamp Lighting dues presentacions de producte a càrrec dels seus dissenyadors. El dilluns 14 a les 3pm serà el torn d'Antoni Arola que presentarà SETI. El dimecres, Maurici Ginés ens parlarà de STORMBELL i TRACE.

Com a colofó d'una setmana súper intensa, no et pots perdre la tarda LATAM! El dijous 17 a les 3pm els nostres amics del EILD ens explicaran tot sobre el seu proper esdeveniment a Brasil i se celebrarà per segon any consecutiu el tradicional #LightsBeers de Iluminet.

Us esperem allà per brindar junts per la llum! :)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi