No et perdis el #TouchTheLight a #LB18, i torna als orígens de la il·luminació… | LAMP
Notícies

No et perdis el #TouchTheLight a #LB18, i torna als orígens de la il·luminació…

9 Mar 2018

Vine a il·luminar la nostra tarda! Vine amb nosaltres al #TouchTheLight, i torna als orígens de la il·luminació...

Quan? Light+Building, al stand de Lamp (Hall 3.1 Stand C61), de dilluns a dimecres, de 4:30 pm a 6 pm. Què és el que cal fer? Utilitzar la teva creativitat.

Inspirada en els fanals dels anys 1900, La Invisible Lighting Design Studio dirigirà un taller que t'ajudarà a comprendre l'entusiasme (negatiu) que existeix avui dia per la sobre il·luminació.

A Lamp estem encantats amb la sensibilitat que María Güell Ordis aporta a la il·luminació, així que et convidem a passar-ho bé, compartir el millor pernil i vi que es produeix a Espanya al costat de la María, l'equip de Lamp i els teus amics i companys de la comunitat de dissenyadors d'il·luminació. Demostrarem per què menys pot ser més!

La presentació del proper jurat dels Premis Lamp 2019 donarà el tret de sortida d'aquest taller: presentarem de forma oficial a Paul Nulty i Aleksandra Stratimirovic el dilluns 19 de març, Roger Narboni i Un Lai el dimarts 20 de març, i a Pascal Chautard el dimecres 21 de març; cada dia a les 4:30 pm. Participaran al #TouchTheLight al costat del seu "equip" de dissenyadors d'il·luminació, però estem segurs que s'alegraran molt si també t'uneixes a ells :). No et perdis l'oportunitat de conèixer-los al nostre stand.

Així que acosta't i il·lumina la nostra tarda deixant-te sorprendre per la teva creativitat. Uneix-te a nosaltres al #TouchTheLight a les 4:30 pm. I recorda, aquest any serà al Hall 3.1 Stand C61. Ens veiem ben aviat!

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi