No deixis que les teves idees s'oxidin! Uneix-te al #LAMPbunker, serà divertit! | LAMP
Notícies

No deixis que les teves idees s'oxidin! Uneix-te al #LAMPbunker, serà divertit!

10 Mar 2014 00:14:00

Durant Light+Building tindrem en el nostre stand (Hall 3.1 Stand C21) tot el que necessites per mantenir les teves idees en perfectes condicions.

Et convidem a fer realitat aquesta idea que tens en ment des de fa algun temps. Per a això, oferim una taula de toppings amb tots els materials necessaris com a matèria prima, paper, retoladors... Més tard, envasarem al buit el teu treball i ho deixarem viure en el "Búnquer d'idees" juntament amb altres obres dels millors creadors. Deixa't sorprendre per la teva creativitat!

Serà Travesías de Luz qui conduirà aquesta obra col·lectiva que va a créixer i evolucionar dia a dia durant la fira i més tard s'exposarà en l'edició dels PREMIS LAMP LIGHTING SOLUTIONS 2015.

I és que ens encanta la frescor que desprèn l'equip de Travesías de Luz, vine a contagiar-te amb ells, amb nosaltres, i amb tots els Lighting designers que han volgut participar. Hi ha massa idees que han de formar part del Búnquer, volem veure la teva!

Sabem que serà divertit, i sí, hi haurà pernil i vi del bo, molts riures i alguna que altra sorpresa. A més, sortejarem una MAUI del color que esculli el guanyador a la millor foto del #LAMPbunker compartida en xarxes socials.

Recorda: Només les grans idees tenen llum, veuen a il·luminar la teva, cada tarda, de 4pm a 6pm, t'esperem al #LAMPbunker!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi