MAUI, LOOK i TRAIN, finalistes dels Premis Delta 2013 | LAMP
Notícies

MAUI, LOOK i TRAIN, finalistes dels Premis Delta 2013

17 Abr 2013

MAUI, LOOK i TRAIN han quedat finalistes dels Premis Delta 2013. Les tres famílies són novetats d'interior de LAMP, i estan dissenyades específicament per cobrir les necessitats en el sector de retail i horeca.

MAUI, dissenyada per l'equip de lagranja design, és una família de downlights pendulares, aplicacions i proyectores d'interior. Destaca per disposar d'un sistema de reflectors amb LEDs no enrasats en el seu interior (3200ºK) que aporten un alt confort visual i sense enlluernaments.

Per la seva banda, la família LOOK, dissenyada per l'equip intern de LAMP juntament amb diba studio, està formada per projectors d'interior a carril o a base. Disposa de mòdul LED multichip reemplaçable i destaca pel seu elevat índex de reproducció cromàtica (Ra>85).

Finalment, la família TRAIN, dissenyada per guimeràicinca i l'equip intern de LAMP, disposa de 4 models adossats, que amb les seves formes rectilínies i corbades, són combinables entre si i permeten crear una infinitat de configuracions. En quant a les seves prestacions tècniques, incorpora un sistema patentat de reflexió indirecta de la llum emesa pels LEDs, que proporciona una llum amb un baix nivell d'enlluernament (UGR<19).

Des de LAMP volem donar les gràcies a lagranja design, diba studio i guimeràicinca per col·laborar amb nosaltres. Ha estat un plaer!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi