MAUI de LAMP, el que és tècnic no té perquè ser avorrit | LAMP
Notícies

MAUI de LAMP, el que és tècnic no té perquè ser avorrit

4 Abr 2013 00:00:00

LAMP presenta la nova família MAUI, que es compon de downlights pendulars, aplics de paret i projectors, ideals per il•luminació interior tant general com puntual.

Tots els mdoels d'aquesta família estan fabricats amb injecció d'alumini i estan disponibles en 4 acabats: blanc texturitzat, grafit texturitzat, cromat i groc.

Els projectors MAUI permeten realizar il·luminació d'accent amb 2 tipus d'optica, Spot i Flood. En el cas del model APLIQUE, està disponible en versió de radiació indirecta i radiació directa-indirecta, proporcionant una càlida llum difusa.

Pel què fa als models de downlights pendulars, aquests tenen dues versions: una de reduïdes dimensions en el que l'equip va integrat en el floró, i un altre de major presència visual en què l'equip es troba a l'interior del cos. Ambdós models destaquen per disposar d'un sistema de reflectors amb LEDs no enrasats en el seu interior que aporten un alt confort visual.

Tota la gama de la família MAUI incorpora LEDs de color blanc càlid (3200ºK), proporcionant una llum eficient i sense enlluernaments, ideal per a hotels, restauració, locals comercials i habitatges.

Vols conèixer a lagranja design i la seva experiència en dissenyar MAUI? T'animem a veure aquest vídeo: http://bit.ly/10u2rud

Design by lagranja design

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi