Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

MAUI de LAMP, el que és tècnic no té perquè ser avorrit

LAMP presenta la nova família MAUI, que es compon de downlights pendulars, aplics de paret i projectors, ideals per il·luminació interior tant general com puntual.

Tots els mdoels d'aquesta família estan fabricats amb injecció d'alumini i estan disponibles en 4 acabats: blanc texturitzat, grafit texturitzat, cromat i groc.

Els projectors MAUI permeten realizar il·luminació d'accent amb 2 tipus d'optica, Spot i Flood. En el cas del model APLIQUE, està disponible en versió de radiació indirecta i radiació directa-indirecta, proporcionant una càlida llum difusa.

Pel què fa als models de downlights pendulars, aquests tenen dues versions: una de reduïdes dimensions en el que l'equip va integrat en el floró, i un altre de major presència visual en què l'equip es troba a l'interior del cos. Ambdós models destaquen per disposar d'un sistema de reflectors amb LEDs no enrasats en el seu interior que aporten un alt confort visual.

Tota la gama de la família MAUI incorpora LEDs de color blanc càlid (3200ºK), proporcionant una llum eficient i sense enlluernaments, ideal per a hotels, restauració, locals comercials i habitatges.

Vols conèixer a lagranja design i la seva experiència en dissenyar MAUI? T'animem a veure aquest vídeo: http://bit.ly/10u2rud

Design by lagranja design