Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

RSSRSS

Notícies

Tornar

Lamp i Grup Nordeon junts a la PLDC ;)

La Convenció Professional de Disseny d'Il·luminació -PLDC-, que es va celebrar de l'1 al 4 de novembre a París, és una de les cites més importants del sector. Aquest és el motiu pel qual Lamp Lighting no hi podia faltar!

Deu anys després de la primera PLDC que es va celebrar a Londres el 2007, aquest any es van reunir professionals de tot el món per debatre i discutir els últims avanços i tendències al món de la il·luminació sota el lema "Shift happens".

I nosaltres vam participar en aquesta edició de la PLDC compartint stand amb els nostres companys del Grup Nordeon: Wila, Hess i Griven. Els que van venir a veure'ns van poder descobrir les nostres últimes novetats, com per exemple, la campana Stormbell i l'aplic Trace.