Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

RSSRSS

Últimes notícies

 • Els Premis Lamp Lighting Solutions 2017 ja tenen guanyadors!

  Dijous passat 15 de juny va tenir lloc a l'Espai Xavier Corberó, Esplugues de Llobregat, Barcelona, la cerimònia d'entrega de la setena edició dels Premis Lamp Lighting Solutions 2017.

 • Ja tenim finalistes dels Premis Lamp 2017!

  Per fi! El Jurat ja té el veredicte: 20 projectes són els finalistes dels Premis Lamp Lighting Solutions 2017. Vols conèixer-los?

 • Tour de jornades tècniques a Latam

  Les nostres filials de Llatinoamèrica no paren! Després del Lamp Seminar a Mèxic fa uns mesos i després de la nostra participació per primera vegada a la fira Expo Lighting America, ara les filials de Lamp Lighting a Colòmbia i Xile ens sorprenen amb un tour de jornades tècniques per aquests dos països!

 • Els Premis Lamp Lighting Solutions 2017 baten rècord d'internacionalització del 75%, i per primera vegada, obtenen una participació del 60% de lighting designers!

  Estem molt satisfets! Els Premis Lamp Lighting Solutions 2017 tanquen el seu termini d'inscripció i baten rècord d'internacionalització del 75%, augmentant un 5% respecte a l'última edició; i per primera vegada, obtenen una participació del 60% de lighting designers, en detriment d'arquitectes i interioristes, els quals en anteriors edicions, sumats, s'emportaven la part més gran del pastís. Un total de 523 projectes de 43 països evidencia la consolidació internacional del sector de la il·luminació en la 7a edició d'aquests guardons. Moltes gràcies a tots per participar!

 • ELA, Mèxic que venim!

  Aquest any comencem forts! Per primera vegada, Lamp Lighting tindrà presència a l'Expo Lighting America 2017 :)