LAMP viatja amb arquitectes catalans a Ginebra pel CitiesConnection | LAMP
Notícies

LAMP viatja amb arquitectes catalans a Ginebra pel CitiesConnection

9 Feb 2015 00:00:00

Els passats dies 5 i 6 de febrer, vam viatjar amb una vintena d'estudis catalans a Ginebra (Suïssa) amb motiu de la celebració del CitiesConnection Project (CCP).

Aquest projecte va néixer amb el desig d'establir una connexió cultural entre dues ciutats europees amb una important tradició arquitectònica i cultural. En la primera fase d'aquesta edició, Barcelona va rebre als estudis suïssos el passat mes de novembre i ara era el torn dels catalans. En representació d'una àmplia mostra del model d'arquitectura d'habitatge social construït a Barcelona en els últims deu anys, aquests estudis van participar en una exposició que, de fet, encara es podrà veure al Pavillon SICLI de Ginebra sota el lema _Export BARCELONA "Social Housing in Urban Context" fins al dia 22 d'aquest mes.

Durant l'estada a Suïssa, també es van celebrar trobades de debat entre professionals i institucions de Barcelona i suïsses, es van fer visites a edificis clau en la història de l'habitatge col·lectiu de Ginebra i va haver-hi temps per a les entrevistes i el networking.

Cada esdeveniment, anomenat "Connection", es compon d'una primera exposició a Barcelona de projectes de la ciutat convidada, seguida d'una segona presentació de projectes de Barcelona a la ciutat convidada. Per a les properes edicions, CitiesConnection Project ja té previst enllaçar ciutats com Marsella, Zuric, Berlín i Brussel·les.

És d'aquesta manera que es pretén internacionalitzar l'arquitectura catalana i generar bones relacions entre els professionals de tots dos països, així com connectar l'arquitectura europea compromesa amb la realitat social, fugint d'una arquitectura mediàtica.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi