Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

LAMP participa a l’EXPO URBANA de Santiago de Xile

Lamp participa del 9 al 12 d'octubre a l'Expo Urbana de Santiago de Xile, el 1r seminari i fira internacional de la Ciutat Sustentable.

Lamp, amb un stand de 25m2, exposa els seus productes d'il·luminació exterior com la balisa anti-vandàlica B-SIDE LED, el uplight/downlight GAP, la família de projectors SHOT LED, el banyador de paret BAULINE i les lluminàries MICRO PROA. Pel que fa a il·luminació vial, l'empresa presenta els seus punts de llum més destacats, SMAP i NIU LED.

Durant l'esdeveniment, experts nacionals i internacionals com Pablo Allard, Cecilia Godoy i Patricio Perez, entre altres, debatran entorn de problemàtiques com l'accessibilitat universal, l'aigua, la qualitat de vida, els espais públics, les vies verdes, etc.

L'exposició, que té lloc al Parc Bicentenari de Santiago de Xile fins dissabte, està oberta al públic. Si està interessat en assistir, pot inscriure's gratuïtament aquí. Li esperem!