LAMP llança la Tarifa 2013 amb 15 novetats d'interior i 2 d'exterior | LAMP
Notícies

LAMP llança la Tarifa 2013 amb 15 novetats d'interior i 2 d'exterior

3 Gen 2013 00:00:00

LAMP acaba d'editar una nova tarifa amb totes les seves novetats pel 2013, que entrarà en vigor a partir del proper 1 de Febrer.

La nova tarifa recull 2.155 referències agrupades en més de 135 famílies de productes, entre les quals 51 disposen de tecnologia LED.

Entre les 15 novetats d'il·luminació interior, 12 d'elles en LED, destaquen la família TRAIN, IMAG i FIL + TECH. TRAIN, dissenyada pel canal retail, està formada per mòduls adossats que permeten crear formes corbades i rectilínies, i per lluminàries suspeses. Els projectors IMAG disposen de LED multixip que proporciona 1.000, 2.000 i 3.000 lumens. I l'estructura FIL + TECH te un UGR<19 i rendiments superiors al 70%.

Pel que respecta a les novetats d'exterior, destaca MICRO SHOT LED, el projector més petit de la família SHOT, amb òptiques Spot i Medium Flood, i temperatures de color neutres, càlides i possibilitat de RGB. A més, totes les lluminàries LED de la tarifa s'han actualitzat amb LEDs més eficients i econòmics.

La Tarifa 2013, amb un format renovat, es compon de 2 documents diferents:

  • El Catàleg de Treball que compren tota la gamma de lluminàries, tant d'interior com d'exterior, acompanyada de les dades tècniques, pictogrames i fotografies de les seves aplicacions.
  • La Tarifa de Preus que recull la llista de preus de cada una de les 2.155 referències del Catàleg de Treball.

LAMP ofereix la possibilitat de sol·licitar la tarifa de preus 2013 física enviant una petició a [email protected].

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi