Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

LAMP llança el seu nou Catàleg General 2012-2013

LAMP acaba d'editar un nou catàleg tècnic amb totes les novetats per al 2012-2013

Amb un disseny avantguardista i un format renovat, comprèn tota la gama completa de productes, tant d’interior com d’exterior i conté una gran quantitat de fotografies d’obres realitzades on s’aprecien les diverses aplicacions de tots i cadascun dels productes.

El catàleg, de format quadrat, més manejable i pràctic que l’anterior, està format per dos volums diferents: Outdoor per a lluminàries d’exterior i Indoor per a lluminàries d’interior. Com a novetats cal destacar les següents famílies:

 

A més a més, com en l’edició anterior, el catàleg també està disponible en dues versions, una en Espanyol- Anglès i l’altra en Espanyol-Francès. LAMP ofereix la possibilitat de sol•licitar el catàleg físic a través de la secció de Sol•licituds o visualitzar-lo i descarregar-lo a la secció de Publicacions de la seva pàgina web.