Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Lamp Lighting llança el nou Working i Tarifa 2017

La nova Tarifa de Preus i el nou Working 2017 de Lamp Lighting entraran en vigor el proper 13 de Febrer.

La nova Tarifa recull 2.125 referències de les quals 173 són noves d'aquest any. Totes aquestes referències s'agrupen en 87 famílies de productes, de les quals 13 són noves o se'ls ha ampliat la gamma. Moody, Stormbell, Mun, Seti... són alguns dels productes dels quals sentireu a parlar aquest 2017 ;)

D'altra banda, aquest any hem continuat amb el concepte de Working en el qual el seu disseny és fonamental. En aquesta ocasió, presentem cada família de productes amb una introducció en tres parts: "estimar, entendre i decidir" on trobareu més fotos i informació tècnica del producte. A més, hem afegit noves fotometries amb més informació i alguns projectes custom-made, entre d'altres novetats. Dóna-li un cop d'ull aquí!

Lamp Lighting també ofereix la possibilitat de sol·licitar la tarifa de preus 2017 a través de la secció de sol·licituds de la web o enviant una petició a marketing@lamp.es.