LAMP ha patrocinat el EILD 2012 | LAMP
Notícies

LAMP ha patrocinat el EILD 2012

6 Nov 2012 00:00:00

LAMP ha patrocinat el EILD 2012, que va tenir lloc del 25 al 27 d'octubre de 2012 a Querétaro, Mèxic.

La ciutat mexicana de Querétaro, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, va ser escollida com a seu de l'est trobada internacional.

La trobada, que va reunir aproximadament 200 assistents, va ser sens dubte un espai de reflexió i intercanvi d'idees i experiències entre els dissenyadors d'il · luminació iberoamericans, enfortint més la relació d'aquests amb els fabricants establerts a Iberoamèrica.

A la inauguració oficial, Pascal Chautard expressar que EILD lluita per crear una xarxa de comunicació i intercanvi per fer una sola veu a nivell Iberoamèrica, "els dissenyadors d'il · luminació iberoamericans tenim més punts en comú que amb els professionals d'Europa o Estats Units". El lighting mexicà Victor Palacios afegia "somiem enfortir la nostra identitat, el que ens fa únics i que no poden tenir en altres llocs com la nostra passió, sensibilitat, desimboltura, calidesa, misticisme, colorit ...".

De les múltiples activitats, van destacar les ponències i / o debats de lighting designers com Charles Stone, Roger Narboni, Douglas Leonard Jr, Pascal Chautard, Elías Cisneros, Gustavo Avilés, Paulina Villalobos, Maurici Ginés, Jeff Miller, Esther Stiller, entre d'altres. Van resultar també molt interessants el "Joc de Llum", activitat lúdica coordinada per Maria Joao Pinto i Ignacio Valero, i el workshop "QueretaLuz", dut a terme per Anne Boureau. Els participants van gaudir de la cloenda de EILD a la Festa Mexicana del Dissabte.

Per més informació: http://eild.org

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi