Lamp col·labora amb els Premis Muncunill il·luminant diferents façanes de la ciutat | LAMP
Notícies

Lamp col·labora amb els Premis Muncunill il·luminant diferents façanes de la ciutat

10 Mai 2018

El passat 19 d'abril es van celebrar a Terrassa els Premis Muncunill a la Innovació, atorgats per l'Ajuntament de Terrassa. I a Lamp vam estar molt contents de poder col·laborar amb aquest esdeveniment :)

La col·laboració de Lamp en aquest esdeveniment va consistir en il·luminar diferents façanes del centre de la ciutat de Terrassa. Aquesta instal·lació lumínica va crear un “camí de llum” entre el Teatre Principal, lloc on es van lliurar quatre premis en les seves respectives categories -des d'aquí felicitem a tots els guardonats- i la Sala Muncunill, on es va celebrar el còctel posterior al lliurament dels premis.

Les lluminàries BAULINE de Lamp es van instal·lar a la façana del Teatre Principal, a l'Edifici 1914, al Vapor Ventalló, a l'actual Escola Lanaspa, entre d’altres. Per a aquesta ocasió també es va cedir una lluminària GOBO de Griven, una de les marques del Grup Nordeon, del qual Lamp també en forma part.

 

Agrair una vegada més l'oportunitat de prendre part en un esdeveniment de la ciutat de la qual ens sentim fortament arrelats. Ha estat un plaer!

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi