lagranja design dissenya per tercera edició consecutiva el nostre stand per L+B | LAMP
Notícies

lagranja design dissenya per tercera edició consecutiva el nostre stand per L+B

6 Mar 2018 00:00:00

Ja són tres les edicions que hem confiat el disseny del nostre stand per la fira internacional més important del sector, Light+Building, als nostres amics de lagranja design. Un any més, segur que no deixaran a ningú indiferent... esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Aquest any la novetat més important és que hem canviat d'ubicació. Ens hem desplaçat a un stand molt més gran! Seguim al mateix Hall 3.1 però al Stand C61.

En aquesta edició de L+B no ens hem centrat tant en el producte en si, sinó en l'aplicació lumínica per posar èmfasi en la importància de la bona il·luminació. Això ha condicionat el disseny del stand. Hem dividit l'espai en 3 zones diferents d'acord amb els 3 segments en els quals ens hem enfocat: Architectural Lighting, Hospitality i Retail. Les zones de Hospitality i Retail seran espais més tancats, mentre que la zona de Architectural Lighting quedarà més oberta en un espai en el qual també conviurà el networking i el treball. Dins de l'espai Retail es crearà un ambient realment especial... no us direm per què, haureu de venir a veure-ho ;) I tot això estarà cobert per unes grans voltes de tela, inspirades en les fàbriques del segle passat per remetre'ns a la nostra identitat més industrial. El color blanc crema, el gris, el blavós i la fusta seran els colors protagonistes del stand.

En aquest espai, a part d'exposar les nostres novetats de producte, també realitzarem l'activitat #TouchTheLight amb Maria Güell Ordis de la Invisible Lighting Design Studio cada tarda de dilluns a dimecres de 16:30h a 18:00h. La presentació del futur jurat dels Premis Lamp 2019 donarà el tret de sortida a aquesta activitat.

Realment el stand d'aquest any ha quedat genial, queda demostrat que el treball en equip sempre summa, gràcies lagranja design! ;)

I tu, véns a veure'ns? Recorda, aquest any Hall 3.1 Stand C61.

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi