Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Iron, cada element explica la seva funcionalitat amb honestedat

Un procés productiu, l'extrusió d'alumini, ens va donar la solució a un nou concepte aplicat a una tipologia de lluminària tradicionalment molt estandarditzat.

Iron ens permet disposar d'una gamma amb diferents potències simplement variant la longitud de tall del cos central extrusionat. Un element multifuncional que exerceix d'estructura, suport de plaques LED i element de dissipació de temperatura al mateix temps.

Un producte amb llenguatge tècnic on cada element explica la seva funcionalitat amb total honestedat.

Per arribar a la solució de Iron, va ser essencial pensar en la paraula modularitat. Tant en la part lumínica com en les grandàries, permetent una facilitat i senzillesa constructiva. Tots els elements estan interconnectats de forma senzilla però alhora segura.

És un clar exemple que un producte que serà instal·lat a grans altures, pugués ser també elegant. Formalment transmet robustesa, passió pels detalls com els seus reflectors i frontal serigrafiat, i la perfecció de la xapa d'acer inoxidable tallada a làser.

Design by Diba Studio


+ info