Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

RSSRSS

Institucionals

  • Nova proposta de valor i imatge corporativa de Lamp

    Aquesta edició de Light+Building serà una edició molt especial per Lamp. Aprofitarem la fira internacional més important del sector per fer el llançament oficial de la nova imatge corporativa.

  • Vine al proper L+B i coneix als 5 primers membres del jurat dels Premis Lamp 2019!

    Ja estan aquí les primeres pistes sobre els Premis Lamp 2019. Estem molt emocionats perquè tenim l'honor d'anunciar els noms dels 5 primers membres del jurat. Els presentarem de manera oficial al stand de Lamp durant el proper Light and Building 2018. Veniu a conèixer-los!

  • Feliç primer aniversari! :)

    A Lamp Lighting estem d'aniversari! Sí, sí... el temps passa molt ràpid, i aquest proper mes de desembre ja farà un any de la nostra incorporació a Nordeon Group, un dels fabricants més grans d'Europa de sistemes d'il·luminació, amb seu a Holanda.