Ignasi Cusidó, finalista al Premi Jove Empresari 2014 | LAMP
Notícies

Ignasi Cusidó, finalista al Premi Jove Empresari 2014

24 Set 2015 00:00:00

Sí senyor! Ignasi Cusidó, el nostre Director General, va ser escollit com un dels tres finalistes que van optar, el passat mes de juny, al Premi Jove Empresari 2014 que atorga l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC). Estem molt orgullosos!

Però guanyar no era fàcil... Si bé es va descriure l'Ignasi Cusidó i Lamp Lighting com a líder en solucions eficients d'il·luminació, la competència no es va quedar curta: Ignasi Costas de Rousaud Costas Duran, com el primer despatx jurídic amb un departament d'innovació; i Jordi Priu, del Grup MMM, com experts en el disseny i fabricació de sistemes per a la indústria de l'automòbil; van ser els rivals als quals l'Ignasi es va haver d'enfrontar.

Aquest va ser el resultat després d'analitzar les més de cent candidatures presentades en aquesta edició. Com cada any es van tenir en compte factors com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica i financera, l'esperit emprenedor, la trajectòria personal, la visió internacional, i els reptes i perspectives de futur de les candidatures presentades.

El guanyador, Jordi Priu, es va desvetllar el 18 de juny. Va ser escollit per un jurat independent format per representants de la Conselleria d'Economia i Coneixement i d'Empresa i Ocupació, Foment del Treball, Barcelona Activa, ACC1Ó, ESADE i IESE, així com personalitats del món de l'empresa i la comunicació.

L'acte d'entrega del premi es va celebrar al Parc d'Atraccions del Tibidabo - igual que els Premis Lamp Lighting Solutions 2015! ;) -. L'espai escollit va voler servir a l'associació per posar en valor el nen que tot empresari porta dins "i que s'atreveix a tirar endavant les seves idees sense posar-se límits experimentant amb curiositat els diferents escenaris que se li presenten" va afirmar Marc Bonavia, president de l'AIJEC.

La gala va ser presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i va congregar més de 300 persones, entre empresaris i personalitats del món de econòmic, social i polític català. La nostra més sincera enhorabona a Jordi Priu del Grup MMM!

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi