Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

IEDLuce 2015: Aquesta setmana anem a Madrid!

Un any més, LAMP col·labora i assisteix a la cita anual creada pel IED a Madrid, juntament amb l'APDI i l'AAI, el IEDLuce.

L'edició d'aquest any, que forma part del programa de l'Any Internacional de la Llum, se celebrarà el proper 5 de març a Madrid. Allà ens trobarem amb altres fabricants i professionals del sector per descobrir noves maneres d'expressió a través de la llum, traspassant les fronteres de l'escènic, el funcional i l'espacial. L'encreuament entre la poesia o art lumínic i la llum que ens permeten les noves tecnologies jugarà un paper destacat aquest 2015, sempre sense perdre la seva essència i raó de ser.

Pep Cusidó, el nostre Director LAMP SPAIN, presentarà "Custom-made project: Reyno de Navarra", una breu ponència en la què farà una presentació de l'empresa LAMP destacant la seva capacitat per realitzar productes fets a mida, personalitzats; com va ser en el cas del projecte del pavelló Reyno de Navarra amb TYM Arquitectes i ALS Lighting. Aquesta xerrada començarà a les 14:20h.

Aprofitant aquesta cita, els alumnes del Màster de Disseny d'Il·luminació realitzaran una instal·lació site-specific per IEDLuce sota el títol "Colored Space", una exploració al voltant de la interacció del color amb la llum, l'espai i la forma.

Podreu seguir l'esdeveniment a través del hashtag: #IEDLuce. Ens veiem allà!