I fins aquí les novetats 2017… que no són poques! | LAMP
Notícies

I fins aquí les novetats 2017… que no són poques!

15 Nov 2017 00:00:00

A Lamp Lighting, conscients que el 2017 comença a arribar a la seva fi, hem volgut fer una mica de balanç i resumir les novetats que s'han activat aquest any. Atents que no són poques... no us en perdeu cap!

STORMBELL
Aquest downlight suspès dissenyat per artec3 Studio és un imprescindible per hospitality i retail. Es tracta d'un sistema configurable format pel motor lumínic i la campana. El motor lumínic està fabricat en injecció i extrusió d'alumini lacat en color blanc i negre. D'altra banda, la campana està fabricada en injecció de policarbonat en acabat opal i lacat color blanc i negre. Model per COB, temperatura de color blanc càlid i neutre i equip electrònic incorporat al floró. Classe d'aïllament I.

MOODY
Una família en la qual el concepte "Do it yourself" preval sobre qualsevol altra cosa. És el producte perfecte per l'interiorista que vol jugar amb la llum alhora que amb la mateixa lluminària. Es tracta d'un downlight encastat format pel mòdul lumínic MOODY CORE 500 o MOODY CORE 1200 i diferents reflectors construïts en policarbonat amb diferents acabats superficials. El cos està fabricat en injecció d'alumini amb tractament de cataforesis. Les molles dels reflectors estan integrades i són d'acer inoxidable. És un model per COB i té l'equip electrònic incorporat. Amb grau de protecció IP20 i classe d'aïllament II.

MUN
MUN és una família composta per una gamma de downlights de superfície i una gamma d'aplics de paret. Gràcies a les seves diferents grandàries permet crear diferents composicions lumíniques. La gamma MUN LIGHT (downlight) està dissenyada per a il·luminació general d'ús interior, i pot ser instal·lada adossada a sostre o suspesa. Es compon de tres models diferenciats pel seu diàmetre, en els quals varia la potència del LED, la temperatura de color i el diàmetre exterior de la lluminària. El cos de la lluminària està fabricat en extrusió d'alumini i corbat amb un procés de fabricació especial. El difusor està fabricat en policarbonat opal especial per a LED. Està disponible en color blanc texturitzat o grafit texturitzat, i resulta ideal per a aplicacions a hotels, restaurants, comerços, habitatges... D'altra banda MUN DARK (aplic) està pensat per fer configuracions de radiació indirecta per a aplicacions de senyalització en entorns indoor. El seu cos està fabricat en alumini i acer pintat en color blanc o grafit texturitzat. Té un difusor de policarbonat opal. Models per a LED amb temperatures de color blanc neutre i càlid i equip electrònic incorporat. Amb grau de protecció IP 20 i classe d'aïllament I.

IMAG DIRECT
El IMAG directe a red és un projector d'interior per a il·luminació d'accent. Models per a LED COB, amb varietat de fluxos lumínics, amb temperatura de color blanc càlid i blanc neutre i tecnologia V.white, i diferents òptiques. Fabricat en injecció d'alumini, reflector d'alumini d'alta puresa i disipador per a una correcta gestió tèrmica. Està disponible en 2 acabats: blanc texturitzat i grafit texturitzat.

SETI
La família de balises SETI SOFT i SETI SPOT, dissenyades per l'Estudi Antoni Arola, estan fabricades en extrusió i injecció d'alumini, lacades en pintura pols polièster i amb un tractament anticorrosiu a la seva base. La seva construcció robusta (IK09) i grau de protecció IP65 li atorga seguretat i solidesa per a aplicacions hospitality outdoor. El grup òptic de SETI SOFT està proveït d'una reixeta que assegura un elevat confort visual en aplicacions de senyalització. D'altra banda, el grup òptic de SETI SPOT està dissenyat per dirigir el flux lumínic cap al sòl amb un feix de llum marcat amb un elevat confort visual.

...i tot això és sol producte nou, sense explicar les noves generacions de producte ja existent, reenginyeries, etc.

Què ens oferirà el 2018? Segur que més i millor! Ens veurem aviat a Light+Building amb més novetats ;)

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi