Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

RSSRSS

Notícies

Tornar

Lamp Lighting llança el nou Working i Tarifa 2017

La nova Tarifa de Preus i el nou Working 2017 de Lamp Lighting entraran en vigor el proper 13 de Febrer.

La nova Tarifa recull 2.125 referències de les quals 173 són noves d'aquest any. Totes aquestes referències s'agrupen en 87 famílies de productes, de les quals 13 són noves o se'ls ha ampliat la gamma. Moody, Stormbell, Mun, Seti... són alguns dels productes dels quals sentireu a parlar aquest 2017 ;)

D'altra banda, aquest any hem continuat amb el concepte de Working en el qual el seu disseny és fonamental. En aquesta ocasió, presentem cada família de productes amb una introducció en tres parts: "estimar, entendre i decidir" on trobareu més fotos i informació tècnica del producte. A més, hem afegit noves fotometries amb més informació i alguns projectes custom-made, entre d'altres novetats. Dóna-li un cop d'ull aquí!

Lamp Lighting també ofereix la possibilitat de sol·licitar la tarifa de preus 2017 a través de la secció de sol·licituds de la web o enviant una petició a marketing@lamp.es.