Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

RSSRSS

Notícies

Tornar

Solutions 01

Què és la llum sense ombra i l'ombra sense llum? Què som nosaltres sense vosaltres? Així comença el Solutions 01 de Lamp Lighting, un llibre de les obres més representatives en el qual el producte és el fil conductor.

Fidel als nostres valors d'empresa, cada producte s'ha escollit per tenir identitat 100% Lamp Lighting. A través de la seva història, s'explica com va néixer el producte, amb esbossos, detalls del disseny i aplicacions en obra. I és així com per exemple, descobrim la història d'un concepte que va haver de buscar una lluminària on allotjar-se, aprenem que la llum revela la forma, juguem a il·luminar de punta a punta...

I amb el convenciment que cada obra té i ha de tenir la seva pròpia ànima i la seva il·luminació ha d'anar d'acord amb les emocions que pretén transmetre, tanca el llibre un apartat d'obres custom-made repartides per tot el món. La definició en imatges de el "lighting solutions".

Esperem que aquest sigui el primer de molts que vindran! I ho aconseguirem junts!