Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Gràcies per acompanyar-nos al “Light evening”, va ser tot un èxit!

El passat 30 de novembre vam celebrar a París el "Light evening", un esdeveniment afterwork en el qual vam presentar les nostres últimes novetats de producte, així com una exposició de l'última edició dels Premis Lamp Lighting Solutions. Estem molt contents perquè el resultat va ser tot un èxit, moltes gràcies a tots els que vau venir i ho vau fer possible!

Les més de 50 persones que van assistir a l'esdeveniment, que es va dur a terme en la Galerie Joseph Froissart, en ple barri Le Marais, un dels barris més cosmopolites del vell continent, van poder divertir-se amb algunes activitats que es van idear per entendre i aprendre dels productes que allà van presentar-se. També van gaudir de l'exposició de les làmines dels projectes finalistes de l'última edició dels Premis Lamp, i van gaudir d'un magnífic còctel i una bona copa de vi! ;)

Tot això amb la bona companyia del nostre equip de Lamp Lighting France, els companys de Hess i Schmitz del Grup Nordeon que també van participar a l'esdeveniment, i arquitectes, lighting designers i enginyers referents a la capital francesa que no van voler perdre's aquest afterwork. Gràcies a tots per venir!

 

Fotografies: Franck Courtial