Des de la nostra organització li informem que la nostra pàgina web utilitza cookies per oferir els nostres productes i serveis així com recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.

RSSRSS

Fires i esdeveniments

  • Gràcies per acompanyar-nos al “Light evening”, va ser tot un èxit!

    El passat 30 de novembre vam celebrar a París el "Light evening", un esdeveniment afterwork en el qual vam presentar les nostres últimes novetats de producte, així com una exposició de l'última edició dels Premis Lamp Lighting Solutions. Estem molt contents perquè el resultat va ser tot un èxit, moltes gràcies a tots els que vau venir i ho vau fer possible!

  • Lamp i Grup Nordeon junts a la PLDC ;)

    La Convenció Professional de Disseny d'Il·luminació -PLDC-, que es va celebrar de l'1 al 4 de novembre a París, és una de les cites més importants del sector. Aquest és el motiu pel qual Lamp Lighting no hi podia faltar!

  • Lamp Lighting per primera vegada al darc room de Londres

    La setmana del 21 al 23 de setembre es va celebrar a Londres el darc room, una cita que s'ha convertit en imprescindible dins del món de la il·luminació, i com no podia ser d'una altra manera, a Lamp Lighting no ens ho podíem perdre! A més, aquest any no només vam assistir a la mostra, sinó que per primera vegada vam estar allà com a expositors :)