Èxit rotund del III EILD! Felicitats! | LAMP
Notícies

Èxit rotund del III EILD! Felicitats!

10 Nov 2014 00:00:00

Estem contents d'haver recolzat activament, en una nova edició, la figura del lighting iberoamericà al III EILD! Van ser tres dies molt intensos de xerrades, debats i activitats a Medellín, Colòmbia, i amb un èxit d'assistència que confirma que aquest esdeveniment és ja un referent internacional.

A més de comptar amb un stand propi, LAMP també va participar dins del programa de xerrades presentant els Premis Lamp Lighting Solutions 2015, que se celebraran a Barcelona el juny vinent. Així mateix, Toni Cusidó, el nostre Director de LAMP Amèrica, va presentar la taula rodona "Llum i cultura" de Charles Stone i Mónica Lobo.

Els continguts que es van treballar durant aquests tres dies van ser de primer nivell. Ens agradaria destacar l'al•lucinant xerrada "Llum I+D" dels companys de Light Collective Sharon Stammers i Martin Lupton, i la interessant "Llum i seguretat" d'Emilio Sánchez i Douglas Leonard Sr. També vam estar molt atents als debats "Llum com a llenguatge" amb Lara Elbaz i Elías Cisneros, i "Llum i festivitats" amb Anna Bureau i David Vanegas. Finalment, també ens van sorprendre les conclusions del workshop "Urbanisme llum", dirigit per Roger Narboni, Pascal Chautard i David Venegas, realitzat uns dies abans del EILD en el qual els seus participants van desenvolupar una proposta integral d'il•luminació per Medellín.

Entre xerrada i debat, va ser una passada trobar-se amb companys com Ricardo Hofstadter, Carmenza Hainaut, Matteo Ferroni, Maurici Ginés, Tapio Rosenius, Claudia Paz, Diana Solis, Rafael Gallego i Ignacio Valero, entre d'altres. Una salutació per tots ells!

Ha estat un plaer per LAMP poder donar suport a Iberoamèrica en un esdeveniment com aquest. El nostre grau d'implicació és total i això queda reflectit en les tres filials que tenim a la zona: LAMP XILE, LAMP COLOMBIA i LAMP PERU. Així que després de l'èxit d'aquesta edició, ja podeu apuntar-vos en l'agenda vostra propera cita amb el EILD: Brasil, 2016. Fins aviat!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi