Ens veiem a la Fira d'Arquitectura de Madrid! | LAMP
Notícies

Ens veiem a la Fira d'Arquitectura de Madrid!

5 Set 2017 00:00:00

Aquest estiu a Lamp Lighting hem carregat les piles "a tope" per encarar un nou curs d'allò més intens. I la primera cita la tenim la setmana que ve a Madrid, on participarem a la Fira d'Arquitectura de Madrid!

Aquest esdeveniment, organitzat per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid (ETSAM) i hna, se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de setembre a la mateixa universitat. Durant aquests tres dies, la ETSAM es convertirà en un espai multidisciplinari on es duran a terme workshops dirigits per professors del departament de Projectes, una taula rodona amb catedràtics de l'Escola i un arquitecte d'àmbit internacional impartirà una conferència. A més, en el hall principal de l'Escola s'habilitarà un espai per promoure l'ocupació entre els estudiants i joves arquitectes. Allà ens trobaràs!

Així mateix, a la Fira d'Arquitectura de Madrid (FAMA-LAB) s'exposaran i lliuraran els premis de la primera edició del Concurs de PFC Comunitat de Madrid ETSAM-hna, en el qual es repartiran 8.000 euros en premis.

Per a més informació consulta la web oficial aquí.

Ens veiem a Madrid! ;)

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi