Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Encara no tens el Working 2016 de Lamp Lighting?

La nova Tarifa i el nou Working 2016 de Lamp Lighting entraran en vigor el proper 1 de Febrer.

La nova Tarifa recull 2.675 referències, de les quals 654 són noves d'aquest any. Aquestes estan agrupades en 123 famílies de productes, entre les quals 68 disposen de tecnologia LED, la qual cosa representa que més de la meitat de les famílies que oferim funcionen amb aquest tipus de tecnologia.

Entre les novetats d'il·luminació interior, destaca la nova campana dissenyada per artec3, STORMBELL, un homenatge al bon disseny. També és novetat al Working 2016 la lluminària MUN, llum per veure i llum per contemplar. Dissenyada per Lamp Lighting, aquesta família té dues versions: Mun Light i Mun Dark, la primera il·lumina i és de caràcter tècnic, la segona senyala i és decorativa. Ambdues funcionen individualment o com a composició. Per últim, destaca també un altre disseny de la marca, els downlights MOODY, que et permeten jugar amb la llum.

Quant a les novetats d'exterior, destaca l'aplic TRACE IP65, un altre disseny d'artec3 en el què la llum revela la forma. Per altra banda, també destaca la nova balisa SETI, dissenyada per l'Estudi Arola, que obre un ventall de possibilitats i és més que una simple estructura; és un sistema d'il·luminació.

Lamp Lighting ofereix la possibilitat de sol·licitar la tarifa 2016 a través de l'apartat de sol·licituds de la web o enviant una petició a marketing@lamp.es. També pots descarregar-te el Working 2016 aquí.