Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

El segon #LAMPseminar, tot un èxit a Bogotà!

La nostra filial de Colòmbia va organitzar el passat 14 d'octubre un #LAMPseminar sobre com projectar amb lluminàries LED a càrrec de Xavier Fernández, Director I+D+i de LAMP. La jornada, el resultat de la qual va ser un èxit, es va desenvolupar a la Sala Belmira del GHL Hotel Capital de Bogotà.

Xavier Fernández va fer una presentació tècnica a un grup de 40 professionals del sector en la qual es va explicar la història de l'evolució del procés de disseny de les lluminàries LED a LAMP, les condicions tècniques en el disseny de les mateixes, i el propi disseny d'aquestes lluminàries. També es van presentar diversos exemples d'aplicació LED en lluminàries en una presentació en la que va tenir molta importància la proximitat del producte.

En aquesta jornada també es va comptar amb la presència d'Ivan Jimenez, Director de LAMP COLOMBIA, i Ferran Cusidó, Director Europa Filials LAMP, els quals es van encarregar de donar la benvinguda i saludar als assistents a l'inici de la presentació.

Si vas ser dels afortunats a assistir al #LAMPseminar de Colòmbia, no perdis l'oportunitat d'obtenir el teu diploma! Si encara no el tens, demana'l a marketing@lamp.es

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els assistents per haver fet d'aquest #LAMPseminar una jornada inoblidable!