El President Mas exposa LAMP com l’exemple “d’una trajectòria necessària per la sortida de la recessió” en la visita institucional amb motiu del 40è aniversari | LAMP
Notícies

El President Mas exposa LAMP com l’exemple “d’una trajectòria necessària per la sortida de la recessió” en la visita institucional amb motiu del 40è aniversari

29 Abr 2013 00:00:00

El President Mas exposa LAMP com l’exemple “d’una trajectòria necessària per la sortida de la recessió” en la visita institucional amb motiu del 40è aniversari

Mas ha destacat que "després de conèixer les alarmants xifres d'atur", publicades ahir, "l'única via d'esperança per un canvi de tendència és la feina ben feta d'empreses com LAMP" a més de subratllar el "necessari suport de les institucions al teixit empresarial d'aquest país que sustenta el gruix de la nostra economia".

"Més mesures a peu de carrer, centrades en la microeconomia, i menys titulars" ha afirmat el President que ha afegit que per frenar la destrucció d'ocupació cal "més finançament, més formació ocupacional i foment de l'exportació"; en aquest sentit ha afegit que "LAMP és un excel·lent exemple d'aquesta política quan ha passat d'un 25% d'exportació a un 70% en els últims cinc anys".

El director general de LAMP, Ignasi Cusidó, ha reivindicat la vocació exportadora de l'empresa: "el nostre món és el món, per això la nostra competitivitat passa per la recerca i la innovació amb la vista posada a l'obertura de nous mercats". LAMP, que exporta a 80 països del món, té filials a França, Xile, Mèxic, Xina i Colòmbia, a banda d'oficines comercials a Londres, Vilnius, Dubai, Bangkok i Pequín, va tancar el 2012 amb un ordre d'exportació del 70% , "fet que explica que mai hem deixat d'internacionalitzar-nos, convençuts que aquesta és la millor recepta per garantir la nostra viabilitat".

Al seu torn, l'alcalde Ballart ha assenyalat el "prestigi, lideratge, capacitat d'innovació i empresa puntera en el seu sector" que simbolitza LAMP, assegurant que "tant en sentit literal com figurat, LAMP pot aportar llum a la ciutat de Terrassa per la seva trajectòria modèlica i projecció de futur". A l'acte hi ha assistit també els regidors de Promoció Econòmica, Amadeu Aguado, i Ocupació i Consum, José Manuel Jiménez Cárdenas; el secretari tercer de la Mesa del Parlament i regidor de l'Ajuntament de Terrassa, Josep Rull; el president de la CECOT, Antoni Abad, i el president de la Cambra de Comerç, Marià Galí.

LAMP és una empresa d'il·luminació tècnica arquitectònica, experta en assessorar i dissenyar solucions eficients adaptant-se a qualsevol projecte, mitjançant productes i serveis innovadors i competitius. Fundada fa 40 anys, té la seva seu central a Terrassa (Barcelona), en un espai de més de 15.000m2. El seu Departament I+D+i, conjuntament amb el Laboratori i el Departament de Projectes, actuen com a motors de creació i innovació continua, tot oferint un servei integral de personalització per a cada projecte.

L'any passat, el grup LAMP va tancar el seu exercici econòmic amb una facturació de 27,7 milions d'euros.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi