BCN Re.Set, 7 instal·lacions arquitectòniques commemoren el Tricentenari | LAMP
Notícies

BCN Re.Set, 7 instal·lacions arquitectòniques commemoren el Tricentenari

16 Jun 2014 00:00:00

No pot haver-hi millor ambaixadora que l'arquitecta Benedetta Tagliabue per commemorar el Tricentenari (1714-2014). Per què?

Perquè ella és el clar exemple que Barcelona té poder, té reclam, Barcelona atreu i no et deixa anar. Els seus carrers, les seves gents, la seva cultura, el seu art... Una arquitecta italiana que va venir de visita i va decidir quedar-se.

I avui, 2014, la fundació Enric Miralles inaugura un circuit d'arquitectura efímera al carrer, de la mà d'Àlex Ollé (La Fura dels Baus) en una inauguració transgressora i molt visual que dóna el tret de sortida a BCN Re.Set. Arquitectes de renom internacional han treballat braç a braç amb les universitats d'arquitectura catalanes per plasmar 7 conceptes en 7 llocs emblemàtics de Ciutat Vella:

  1. El mur de la Ciutadella - Parc de la Ciutadella. Benedetta Tagliabue & Àlex Ollé
  2. Identitat - Plaça Nova. Arquitecte: Urbanus amb la col·laboració de: Escola d'Arquitectura La Salle Campus Barcelona (URL)
  3. Llibertat - Plaça Salvador Seguí. Arquitecte: Anupama Kundoo amb la col·laboració de: Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC)
  4. Europa - Plaça del Mar. Arquitecte: Alfredo Brillembourg & Hubert Klumpner (ETH Zürich 6 Urban-Think Tank) amb la col·laboració de: ESARQ (UIC)
  5. Diversitat - Plaça dels Àngels. Arquitecte: Estudi Odile Decq amb la col·laboració de: Receptes Col·lectives, dirigit per Santiago Cirugeda i un grup d'estudiants d'arquitectura
  6. Democràcia - Plaça de la Mercè. Arquitecte: Peter Cook i Yael Reisner amb la col·laboració de: Straddle 3, liderat per David Juárez
  7. Memòria - Arc de Triomf. Arquitecte: Grafton Architects amb la col·laboració de: ELISAVA (UPF)

No us ho podeu perdre, BCN Re.Set estarà fins a l'11 de Setembre!

photos by Marcela Grassi

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi