B-Side LED, tecnologies disruptives en disseny de producte | LAMP
Notícies

B-Side LED, tecnologies disruptives en disseny de producte

11 Gen 2016 00:00:00

Com a balisa, la seva funció principal és la de senyalitzar o delimitar un espai. El concepte es basa en la idea que el propi objecte "recull" la llum que genera, potenciant així la idea del producte com a element de senyalització. El LED permet generar un disseny lleuger i adaptat a la funció, aportant valor estètic i funcional.

Tradicionalment els fabricants de lluminàries tècniques s'encarregaven de "vestir" la tecnologia existent. Els llums tenien uns formats molt concrets i el valor afegit requeia en aprofitar les característiques de llum de la millor manera possible.

Ens hem convertit en prescriptors de les fonts de llum, i aquí és un punt en el qual podem aportar valor quan plantegem els projectes.

Avui, això sembla un plantejament bàsic, però el 2008 quan va néixer la família B-Side va suposar un canvi en la manera de plantejar els projectes a Lamp Lighting i ha suposat el nostre modus operandi posterior. El LED ens permet definir com és la font de llum. Els formats deixen de ser estàndard i amb això podem plantejar el disseny dels productes des de punts de vista totalment diferents. Actualment no estem lligats als fabricants de làmpades ni als seus formats, per la qual cosa dissenyar seguint els formats tradicionals és quedar-se a mig camí.

Design by Lamp Lighting


+ info

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi