Arquitectura Necessària, de Congrés amb Scalae i Fundación Arquitetcura y Sociedad | LAMP
Notícies

Arquitectura Necessària, de Congrés amb Scalae i Fundación Arquitetcura y Sociedad

11 Jun 2014 00:00:00

Cada dos anys, la Fundación Arquitectura y Sociedad, organitza un congrés d'arquitectura internacional en Baluard, Pamplona.

Aquest any, l'III International Congress, que va tenir lloc de l'11 al 13 de juny, debatia la temàtica "Arquitectura Necessària" (Necessary Architecture) i comptava amb ponents de la talla de Bjarke Ingles Big, Grafton Architects, Juan Herreros, Christian Kerez, Anupama Kundoo, Francisco Pispat, Dominique Perrault, Peter Rich, Álvaro Siza i Vicente Verdú. Un aforament aproximat de 450-500 persones, i evidentment LAMP no podia perdre-s'ho.

Un parell de setmanes abans, LAMP i altres patrocinadors de Scalae, ens deixem guíar per Felix Arranz i el seu equip, que van organitzar un interessant concurs de fotografia arquitectònica en la app de Scalae per tots aquells que volguessin optar a una beca (entrada al congrés + despeses d'allotjament). I heus aquí la foto "Viviendas en la calle Descalzos. Pereda Pérez Arquitectos. Pamplona" que ens va fer arribar Karlos Garmendia Fernández, el guanyador becat per LAMP. Enhorabona! Podeu veure les fotos de tots els participants aquí

Esperem que tots els assistents al congrés hagin pogut passar tres jornades d'allò més interessants al costat de professionals del sector. No hi ha gens més enriquidor que compartir coneixements, siguis d'on siguis, compartir és viure.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi