Amb l'arquitectura catalana de la mà a la Biennale di Venezia | LAMP
Notícies

Amb l'arquitectura catalana de la mà a la Biennale di Venezia

7 Jul 2014 00:00:00

Fa temps que a LAMP volem donar suport als arquitectes de la nostra terra.

Sabem que els temps que corren són molt difícils, i estem convençuts que l'ajuda entre companys de professió dóna els seus fruits. Per això no ens ho pensem dues vegades quan l'Institut Ramon Llull ens va oferir ser sponsors del pavelló de Catalunya per la Biennale di Venezia.

Catalonia torna a Venècia aquesta vegada amb "Arquitectures Empeltades" (Grafting Architecture) on el punt de partida és la reforma de la "Casa Bofarull" (1913-1933) en els Pallaresos, una de les obres més rellevants de Josep Maria Jujol (1879-1949). Prenent com a punt de partida aquesta obra, referent per ser una reforma no additiva sinó que transforma l'edifici en una cosa nova però alhora recognoscible, li segueixen projectes com la "Restauració de l'església de l'Hospitalet" (1981-1984 Eivissa) de José Antonio Martínez Lapena i Elías Torres Tur; l'"Espai públic Teatre La Lira" (2004-2011 Ripoll) de RCR Arquitectes; i el "Museu de Can Framis" (2007-2009 Barcelona) de BAAS Arquitectura, entre altres.

Així que allí estem tots i molts més, representant l'arquitectura catalana, i amb ganes que ens vingueu a visitar (teniu temps fins al 23 de Novembre). Creiem que s'ha aconseguit demostrar que l'arquitectura catalana va donar, dóna i donarà sempre de què parlar. Tenim una bona pedrera, i cal ensenyar-la al món.

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi