Alt confort visual amb FIL + LED TECH de LAMP | LAMP
Notícies

Alt confort visual amb FIL + LED TECH de LAMP

5 Mar 2014 00:00:00

LAMP estén la seva gamma de FIL + amb la seva nova lluminària d'interior, FIL + LED TECH, que proporciona un UGR<19 amb font de llum LED, gràcies a la seva òptica de policarbonat metal·litzat brillant que emula a un reflector parabòlic.

FIL + LED TECH és una estructura modular fabricada en extrusió d'alumini lacat en color blanc mat o gris setinat. És ideal per a línies contínues de llum sense zones fosques perquè el seu mòdul LED va d'una punta a una altra de la lluminària.

Tots els models estan disponibles en versió de superfície o encastada, en longituds de 1m o 2m, amb possibilitat d'instal·lar llargues línies continues de llum. Aquesta lluminària disposa d'equip incorporat, mòdul LED d'alta potència reemplaçable i refrigeració passiva (50.000 hores de vida). Existeixen models amb fluxos lluminosos d'1.600, 3.200 i 6.400 lm amb LED blanc càlid.

El seu disseny minimalista, les seves estilitzades proporcions, la seva reduïda grandària i el seu rendiment tècnic doten a FIL + LED TECH de versatilitat en la instal·lació d'oficines, hotels, tendes, restaurants, zones de pas, etc., realçant l'espai on són instal·lades.

Amb LAMP, l'alta tecnologia i qualitat LED (5 anys de garantia) estan al servei dels professionals més exigents.

Design by LAMP

 

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi