Acosta’t a la tarda LATAM de #LB16 amb EILD Uruguai i #LightsBeers d'Iluminet! | LAMP
Notícies

Acosta’t a la tarda LATAM de #LB16 amb EILD Uruguai i #LightsBeers d'Iluminet!

5 Mar 2018 00:00:00

Com ja vam fer en les dues últimes edicions de Light and Building, els nostres amics iberoamericans vindran a veure'ns per explicar-nos de primera mà tots els detalls de EILD 2019. T'apuntes? Els trobaràs el dimecres 21 de març a les 3:30pm en el Hall 3.1 Stand C61!

Què és el EILD 2019? És la Trobada Iberoamericana de Lighting Design que tindrà lloc a Colonia del Sacramento, Uruguai, del 20 al 23 de març de 2019. Organitzat per un comitè compost per professionals independents i actors, sense finalitats de lucre, l'esperit de la trobada proposa noves maneres de transmetre els valors del disseny d'il·luminació, emfatitzant la col·laboració entre totes les disciplines relacionades amb la professió. El tema principal de l'EILD 2019 serà la comunicació. Entenent per comunicació totes les instàncies de relació, amb dimensió social, cultural, professional. El programa s'articularà entre xerrades magistrals i activitats (tallers) que abordaran aspectes particulars com el "Comunicar amb la llum" o el "Comunicar sobre la llum".

Les edicions anteriors de l'EILD, en les quals Lamp va estar present, es van realitzar a Xile, Mèxic, Colòmbia i Brasil en 2010, 2012, 2014 i 2016, respectivament, sumant en total més de mil participants. Així que si vols saber més sobre el proper EILD, t'esperem a les 3:30pm!

A més, aquella mateixa tarda comptarem amb el ja tradicional #LightsBeers - transformat en la seva versió "a l'alemanya" Licht & Beers - que organitzen els nostres amics d'Iluminet.

No tens excusa per perdre-t'ho! Brindem amb unes Coronitas i unes Estrelles per un 2018 ple de llum! ;)

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi