Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació aquí.

Notícies

Acompanyant a Josep Ferrando en la seva exposició "Matèria i llum" a Aedes Berlín

Que un arquitecte jove com Josep Ferrando sigui convidat a exposar a la galeria d'arquitectura més prestigiosa d'Europa, Aedes Berlín, és sens dubte un gran reconeixement i estem encantats d'acompanyar-lo en aquesta ocasió tan important.

L'exposició "Matèria i llum", que tindrà lloc del 12 de juliol al 21 d'agost, exposarà 12 projectes de l'arquitecte, que comptaran amb un dibuix com a representació atmosfèrica del plànol que mostrarà com reacciona l'edifici a la llum mentre que, la materialitat de l'edifico serà representada a través de l'expressivitat de peces escultòriques realitzades en un només material: formigó, vidre, ceràmica, fusta, metall i pedra. Amb això l'arquitecte vol mostrar que "El fonamental en l'obra arquitectònica no només és l'obra construïda sinó també el procés".

Entre els projectes en exposició es troba una comissaria a Salt, Girona; El Campus Terres del Ebre. URV, a Tortosa; Un club de golf a Rio de Janeiro, un museu a Finlàndia, un crematori a Basilea i una casa a Bescanó. Aquesta exposició transcorre en paràl·lel a "In progress Matter & Light", que actualment acull el Palazzo Bembo en el marc de la Biennal d'Arquitectura de Venècia.

Josep Ferrando es consolida així com un dels arquitectes joves amb major projecció internacional del nostre país. Enhorabona!