Acompanyant a Josep Ferrando en la seva exposició "Matèria i llum" a Aedes Berlín | LAMP
Notícies

Acompanyant a Josep Ferrando en la seva exposició "Matèria i llum" a Aedes Berlín

11 Jul 2014

Que un arquitecte jove com Josep Ferrando sigui convidat a exposar a la galeria d'arquitectura més prestigiosa d'Europa, Aedes Berlín, és sens dubte un gran reconeixement i estem encantats d'acompanyar-lo en aquesta ocasió tan important.

L'exposició "Matèria i llum", que tindrà lloc del 12 de juliol al 21 d'agost, exposarà 12 projectes de l'arquitecte, que comptaran amb un dibuix com a representació atmosfèrica del plànol que mostrarà com reacciona l'edifici a la llum mentre que, la materialitat de l'edifico serà representada a través de l'expressivitat de peces escultòriques realitzades en un només material: formigó, vidre, ceràmica, fusta, metall i pedra. Amb això l'arquitecte vol mostrar que "El fonamental en l'obra arquitectònica no només és l'obra construïda sinó també el procés".

Entre els projectes en exposició es troba una comissaria a Salt, Girona; El Campus Terres del Ebre. URV, a Tortosa; Un club de golf a Rio de Janeiro, un museu a Finlàndia, un crematori a Basilea i una casa a Bescanó. Aquesta exposició transcorre en paràl·lel a "In progress Matter & Light", que actualment acull el Palazzo Bembo en el marc de la Biennal d'Arquitectura de Venècia.

Josep Ferrando es consolida així com un dels arquitectes joves amb major projecció internacional del nostre país. Enhorabona!

Estás navegando en Catalán.
¿Quieres acceder a la versión en ?

You are browsing in Catalan.
Do you want to switch to the version?

Vous naviguez en ca.
Voulez-vous accéder à la version en ?

Estàs navegant en Català.
Vols accedir a la versió en ?

Llévame
Take me
Oui, merci
Porta'm-hi