Aquesta web utilitza les cookies _ga i _gid propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la seva navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies.

Premis Lamp 2015

Premis 2019

Premiats

Il·luminació Exterior Arquitectònica

LCB - Le Chai Ballande

Ludon-Medoc, França
1r premi

En aquest projecte es descriu com la il·luminació té el poder de transformar un ambient, donant a un edifici industrial veritable bellesa a través del color i el control.

Full Moon

Olot, Espanya
Menció especial

Transmetre un canvi en l'ambient i l'espai a través d'una idea simple expressada amb amor i humor.

Il·luminació d'Interiors

Un projecte que crea una experiència per al visitant a través de la llum, la textura i el color millorant la visió arquitectònica.

Momias

Granda, Espanya
Menció especial

Un ús delicat i efímer de la llum per il·luminar un tema sensible en un espai de dimensions complexes.

Il·luminació Urbana i Paisatge

Dolmen Light, Hondsrug Tunnel

Emmen, Holanda
1r premi

Mostrar un notable equilibri entre l'excel·lència artística i tècnica, amb la llum funcional a la carretera i la il·luminació dinàmica a les parets, creant un enfocament únic i refrescant a la il·luminació del túnel.

The Undulating Bridge Hoofddorp

Hoofddorp, Holanda
Menció especial

Proporcionar una resposta imaginativa a un pont funcional per als vianants i, en particular, per la integració d'un element decoratiu il·luminat a la balustrada.

Students Proposals

Body Fabric Light

Canadà
1r premi

Ús dels materials de construcció i a la seva capacitat d'adaptació.

Light of Ancestral Seas

Suïssa
Menció especial

Concepte excepcional i ús de la tecnologia, produint una resposta ambiental sensible.

Life of Light

Aquest 2015, Any Internacional de la Llum declarat per la UNESCO, s'ha volgut premiar amb un reconeixement a un professional del sector per una vida dedicada a la il·luminació. Proposat per Master DIA, el jurat ha decidit que aquest reconeixement tan especial, el "LIFE OF LIGHT", havia de ser per a la Sra. i el Sr. AGNETA I JAN EJHED, dues persones que han donat tota la seva vida professional a la promoció de l'educació de la il·luminació i de la professió del lighting designer. Així el jurat els reconeixia: "No només han ensenyat a moltes generacions d'estudiants les habilitats que necessiten en un moment vital per al desenvolupament del disseny de la il·luminació, sinó que també han actuat com una inspiració per a molts companys dissenyadors d'il·luminació. Ells han estat ambaixadors de la llum, dedicant contínuament i generosament les seves vides a la millora del disseny d'il·luminació. També són la perfecta expressió d'una veritable aliança de treball!".

Menció especial

Between Silence and Light

Barcelona, Espanya
Menció especial IYL2015

Aquest projecte efímer ha estat reconegut amb la menció especial INTERNATIONAL YEAR OF LIGHT per "la manera senzilla i poètica en què s'utilitza la llum i la foscor per unir a la gent per commemorar un esdeveniment tràgic".